2008-12-11

1 drake up próba

Tegnap próbáltuk 25 fővel az 1 sárkány addos Sarthariont, hát elég érdekes volt. A legnagyobb gond, hogy rendszeresen gyakorlatilag belespawnolnak a lávafalba a fire elemental addok, és akkor lesz 3-4x annyi HPjuk meg sebzésük mint eredetileg, bemenni értük nem lehet mert akkor megüt a fal az eddig tankolt addokkal együtt akik szintén megnőnek... Ha meg megvárom hogy elmegy a fal akkor gyakran szétcsapkodnak 1-2 embert enragelt formában, mire fel lehet venni őket.
Szóval ez érdekes lesz, majd még alszunk rá párat.

Dobott a süsü egy érdekes trinketet, ami az egyik legjobb fizikai dps trinket a játékban most, és érdeklődés hiányában sikerült elvinnem :) Hosszabb, tank&spank csatában fury specen ez 352 AP permanensen, nem kicsit szar, mi? A legjobb az benne, hogy az emberek nem kapcsolnak, hogy ez pontosan mennyire jó trinket :D Meg szerintem a huntereknek se esett le, hogy nem csak melee ütésekre hat.

Egyéb lootok: Heritage és az első 25ös badges item, az Impregnable Fortress. Következő 25ös badge item szerintem a cloak lesz. Kéne még hc Azjolból a tekert papírzsepi trinket, meglenne a 29K hp unbuffed. Cél a 30K még idén :)

Kissé lagolt a szerver, így komolyabb bossokra nem mentünk. Majd talán ma.

1 megjegyzés:

Horasz írta...

leesett, csak critre gyurok...AP-m igy is van 4800 selfbuffed.