2019-05-15

Gondolatok a WoW Classicról + guildtoborzó

Ma indul a WoW Classic betája. Biztos sok ember van, aki nosztalgiával gondol vissza arra a korszakra - én is. Az, hogy maga a játék mennyire jó, az ki fog derülni a nyár végén, amikor élesben is elindul.
Engem elsősorban 3 dolog érdekel:
  1. Én fogom-e úgy élvezni a játékot, mint akkor?
  2. Hogy alakul majd a metagaming - vajon elfogadottabbak lesznek azok a specek, amikről most már biztosan tudjuk, hogy erősen szuboptimálisak és nem is lesznek jobbak?
  3. Hogy fognak viselkedni az LK óta folyamatosan gogogo mentalitásra szoktatott játékosok abban a contentben, ami gondos tervezésre és gyorsan fogyó erőforrások managelésére épült?
Az első ponttal kapcsolatban szeretném javítani az esélyeimet azzal, hogy meghívom minden ismerősömet egy Classic guildbe, ami a tervek szerint szintezni, 5-10 és esetleg 20 fős raideket fog tolni. Eddig közel 30 jelentkező van, kb 2/3 részük folyamatosan vagy legalábbis live patchek holtidejében aktívan tervez Classicot játszani. A guild minden bizonnyal hordás lesz (eddig mindenkinek mindegy vagy csak horda a preferált) és valószínűleg PVE szerveren fog működni.

Ha érdekel a guild, itt tölthetsz ki egy kérdőívet: https://tinyurl.com/yxgt43xt

Nincsenek megjegyzések: