2010-06-27

Hosszú szünet után

Hosszú szünet után még hosszabb szünet várható :)

Az új munkahelyről nem tudok blogolni, itthon meg alig van időm, ha meg van, akkor az melóra illetve játékra megy el.

Hosszasan gondolkoztam azon, hogy raideljek-e még komolyabban Cata előtt, és végül arra jutottam, hogy nincs értelme. Most a meglevő alapanyagokat próbálom még értékesíteni (csomó primordial saronite, gemek, shardok, orbok), hogy legyen 40K+ aranyam a kiegészítőre. Még 6 frost hiányzik a 4T10 shadow sethez, azt kiveszem, szintezésre jó lesz. Warriornak még nem tudtam eldönteni, mire ruházzak be. Jó lesz-e a dps geares prot solozás, mint LKban, vagy inkább full prot gearrel próbáljam, netán furyn?

Még mindig nem döntöttem véglegesen, melyik karit húzom fel elsőnek a kiegészítőben. A priest/warrior páros továbbra is nyerőnek néz ki. Igazából azzal járnék jól, ha a warriort húznám elsőnek, egyszerűen azért mert az tutira gyorsan menne (prottal instant lfd) és közben túrnék sok ércet, ami a papnak JC húzásra ingyen material lenne. Vagy eladnám gyorsan, az első 2-3 hétben úgyis 5-10x árai vannak az ilyen matoknak.

Cataclysm alatt majd újra akarom indítani a blogot, játékelméleti kérdéseket boncolgatva főként. Az is lehet, hogy nem blog lesz majd, hanem egyfajta magyar ElitistJerks közösséget próbálok meg összehozni. Ez attól függ, mennyi időm és indíttatásom lesz egy ilyen keményebb feladathoz.

Cataclysmig tehát már csak pár post várható itt, főként beta talentek boncolgatása, amint lesz beta :)

Addig is jó nyaralást, meg ilyesmit. Az LFD horror sztorikat és egyéb apró örömöket a VH idevágó fórumában jegyzem be, olvassátok nagy örömmel :D

2 megjegyzés:

zad írta...

Hali!

Én is így vagyok vele, hogy már nem progresselek. Viszont goldot farmolnék ezerrel a leendő Worgen rugómnak :)
Tudnál adni pár tippet, hol és mit érdemes most farmolni ahol a legjobb a gold/idő arány?

Péter Zoltán írta...

Nem tudom, nem farmoltam LK óta semmit :) Csak adom el a felgyűlt szart, shardokat, orbokat, ilyesmit.
Altok frostjaiből primordialt venni, eladni. Alkimista napontra transmutáljon 1 epic követ, azt megfaragni, eladni. Ilyesmi.