2011-07-08

Firelands 6/7

Nem haladunk gyorsan, heti 3 raidnapban ennyi fért el eddig. Tegnap este megvolt Alysrazor és Majordomo. Alysrazor szinte semmi másról nem szól, mint a tornádó fázisról meg a fenti repkedésről. Ezeknek a begyakorlására ment el az idő 80%-a. Úgyhogy ha valaki haladni akar ezzel a bossal akkor ezt a két dolgot videózza össze nagyon. A tornádózásra nekem messzemenőleg legjobbnak tűnik a körkörös rohangászás metódus, próbáltam a strafelést is, azzal nehezebb elkapni és megtartani a ritmust, valamit van olyan helyzet hogy 1-1 fal elkap mindenképpen. A körkörösben maximum az első fal kap el, mert nehéz látni hogy hol fognak megjelenni és merre indulnak majd a falak. Alyst 2 healerrel toltuk és ha maradtunk volna annál a verziónál, hogy 2 ember megy fel akkor 2 leszállás alatt meglett volna.

Majordomo nem valami összetett, összeállás - szétállás, raid CD tolás, heal és dps ezerrel. Erős gear check. Nagyon hasznos látni a boss Adrenaline stackjait és energy barját healerként. Ezeket jól beállítva és figyelve félig meg is van a skorpi fázis.

Ragnarost behúztuk 1x, p2be átmentünk és ott gyors halál volt. Talán a p1 nem lesz nagyon nehéz úgy tűnik :)

Domo videó van a tankunk nézőpontjából, nem túl eseményes főleg az eleje. Healer pont majd jön tőlem később. Alys videó is feltöltés alatt van.



Alys disc priest pov + végén Domo kapunyitás


Alys tank pov

Nincsenek megjegyzések: