2011-08-17

Meglepetések

Most olvasok pár kék postot GCtől és meg vagyok lepve. Reakciók, gondolatok egyesével:
  1. A crossrealm realID alapú invite ingyenes marad. Nincs sok hozzáfűznivalóm azon kívül hogy király. Kérdés, hogy ez a játékosok felháborodása miatt lett így, vagy ettől függetlenül döntötték el.
  2. Tank threat mostantól nem a damage done 300, hanem az 500%-a. Ez egy lájtos 67%-os TPS boost a tankoknak. Igazából nem sok sírnivaló van rajta. Eddig is csak a csata elején volt aggró gond a legtöbb helyen, akkor is csak kompetens dps esetén. Nálunk ez úgy nézett ki, hogy pár ember nem tudott prepotizni emiatt, a tank pedig prepotizott strengthet :) Ezekkel innentől nem lesz gond. Abban a kevés csatában, ahol addok vannak és burst aggró kell hozzájuk, nem nagyon lesznek aggró gondok. Az LFDn kevesebb lesz a szar aggrójú tank, talán többen is fognak tankolni. A DKk végre több DS-t tudnak aoe tankolás közben használni mert nem kell minden D rúnát HS/BBre elbaszni aggrótartás miatt :) Később jön olyan változás is, hogy a vengeance gyorsabban fog stackelni, ha jól értelmezem. Ez főleg 5fősökben lesz jó.
  3. A tankok át lesznek alakítva a DK-hoz hasonló aktív mitigációs modellre. Ezt csak üdvözölni tudom, a blood DKval pont ezért szerettem játszani, mert meglátszott rajta, hogy kompetens ember ül mögötte. A warriorral meg LK óta kb nem művészet aggrót tartani meg túlélni. BCben még nagy szám volt, hogy milyen aggrót tudok csinálni, LKban már mindenki meg tudta tartani a bármekkora DPSt, úgyhogy onnantól az nem volt olyan fun. Most ismét lesz valami fun a tankolásban. Cserébe az LFD csatorna noskill tankjaiba több heal kell majd, de valljuk be ez inkább csak azt okozza majd, hogy nem alszok el healerrel ha néha pugolok egy 5főst.
  4. Cross Realm Raidelés jön. Nem tudni még, milyen formában, de GC szerint érdekes és jó lesz. Ez szerintem hatalmas hír. Lehet majd barátokkal raidelni anélkül, hogy szervert kéne váltani. Lehet felvenni embereket más szerverről anélkül, hogy transferelniük kéne (vagy csak a trial időszak végén transferelnek). Ez mindennemű raid aktivitást nagyban felfokozhat majd. Nem lepne meg viszont, ha ez lenne a fizetős prémium feature cserébe azért hogy a cross realm dungeon ingyenes.
  5. Rhyolith nerfek... HEHEHEHEEH Ja mert szereti az előtte levő vulkánokat aktiválni, ja persze :) Maradjunk annyiban, hogy talán kevésbé lesz idegesítő ez a szarkupac boss.
  6. Ebben a pillanatban olvasom, hogy a Gamesconon elkotyogta GC, hogy a 4.3as patch tartalmazni fogja Deathwinget. 3 db 5fős insta is lesz benne, az egyik CoT-os. A transmogrifier a gear kinézetét fogja tudni megváltoztatni. Void storage pedig egy extra bank kizárólag armorok tárolására. Ez egyúttal azt is jelentheti, hogy esély van a jövő tavasz/nyári következő kiegészítőre. Szerintem jó hír. Az új content mindig jó! :)

Nincsenek megjegyzések: