2011-09-01

Viszlát és kösz a halakat

Múlt hétfő óta csak pár órára logoltam be a játékba, mert úgy néz ki hogy nem tudom vállalni a raideléshez szükséges rendszerességet. Nem a játék mennyiségével van a gond, hanem azzal hogy hetente 3x 21:00-kor vagy kis késéssel utána meg kell jelenni a gép előtt hacsak nincs valami nagyobb katasztrófa. Márpedig ahol kisgyerek van, az élet nem igazán tervezhető.

Ez egy elég hülye helyzet, mert szeretek is játszani és alapvetően hagyna is a család, hogy játsszak, de csak akkor amikor már semmi családi feladatom nincs, illetve nem akarják e köré szervezni a gyerek fürdetését, fektetését, az esti programokat.

Sok esélyt arra nem látok, hogy így random időpontokban játszva értelmes raidelést lehessen folytatni, ezért nem tudom, hogyan tovább. Pedig érdekel a Deathwing raid, a transmogrification, a blood DK fixek (amik szerintem nagyon jók) és persze a következő kiegészítő is. Az viszont, hogy leüljek random instákat tolni éjjelente, nem igazán jelent vonzó lehetőséget.

1 megjegyzés:

Berna Tella írta...

A guild szabályzat szerint heti 2 raidet kell vállalni, nem 3-at. Alkudozz otthon. 3 napból a családod választhatja ki melyik 2 legyen.