2011-02-11

Chimaeron hard down

Ez is megvan, az első hard mode bosskill megvolt az éjjel. Pedig el is basztuk a tankolást, Feudonként fel kell cserélni a 2 tankot, esetleg DPStankolni kell Feudon kívül és 2 tanknak pedig DA-t soakolni illetve Feud alatt tankolni felváltva. Mondjuk 2 pala nélkül ez gecinehéz lehet, a LoH ide iszonyú jó CD. Nem mintha így nem lett volna elég nehéz, de ha a tankolást rendesen megoldjuk akkor nem lesz ennyi wipe szerintem és a kill megbízhatóan ismételhető lesz. P2 indirekt nerfet kapott a PWS buff miatt, mert az absorb működik az aoe dotra, ezzel elég sok idő megnyerhető ha még marad a disc priestnek manája eddigre... szerencsére maradt :)

Halfust is behúztuk párszor 9 emberrel. Durva nerfeket kaphatott, mert a drakek fele annyit (se) ütnek mint eddig normál módban. Így az eddigi általánosan használt 3 tank 3-4 healer felállás helyett működik szerintem a standard 2+5+3 setup. Legalábbis semmi komoly gondunk nem volt a tankok fenntartásával, illetve csak azért volt mert hiányzott 1 dps és nem nagyon volt már flask se senkin, csak teszteltük a boost. Hétfőn szinte biztosan le fog menni, elég puhapöcsnek néz ki. Aki gyorsan 372es lootokat akar az pucolja ki BoTot, Chogall simán messze a legkönnyebb endboss Catában és utána egyből lehet tolni Halfust hardban minden héten. Imho ez most hardban könnyebb, mint normálon 320-340es gearben amikor a szar attackspeed+mortal kombót adta. És hát persze nekünk azt adta az első 2 resetben :D Hardban fixen van attackspeed+mortal persze.

Chimi dobta nekem a 372es healer kesztyűt, örültem neki. A killel (ami szerver #3 chimaeron hard) most server #4 lett a guild, ez is faszaság.


Nincsenek megjegyzések: