2011-02-08

Nefa down

Tegnap este kiadós szenvedés után meglett az utolsó boss is a normal contentből. Nefa halálraröhögte magát bénázásainkon. A videót megnézve ez biztosra vehető.



A wipeok számából és elhelyezkedéséből ítélve a boss legnehezebb képességei:
  1. felugrás az oszlopokra p2 elején
  2. addok kiteolása p1ben
  3. p1 helyezkedés megtalálása, p3 add tankolás, p2 kihealelése és korrekt interrupt
Nem nagyon volt máson számottevő mennyiségű wipe - eltekintve azoktól a wipeoktól amiket eltérő taktikák próbálgatása okozott. Próbáltuk 2nél több electrocuteot p3 előtt, de nagyon rizikós. P1 legvégén kényelmetlen, mert alacsony hpról fog indulni a raid és ha valakit 2-3x egymás után meglő barragevel a boss lávában felúszás közben akkor vége. Engem egyszer egymás után 5x lőtt meg felúszás közben, maxhpról is meghaltam így. P2 közben electrocute kellemetlen mert így is nagy a nyomás a healereken és persze adódna a már fent leírt probléma, hogy az electro után alacsony hpn levő emberek healelhetetlenek lehetnek szerencsétlen barrage spam esetén. Szal végül úgy voltunk, hogy legyen csak 2 electro p3 előtt és hadd gyakoroljon az addtank. Ebből lett a kill :D

A guild kb az előző reset óta végre fix 2 csapattal üzemel. Ezelőtt 15-18 aktív játékos rotálódott ami a progressünkön meglátszik, hetekkel maradtunk el attól ami belefért volna ha csak 1 csapat van vagy hamarabb sikerül 2.

1 megjegyzés:

pyro írta...

Tetszenek az ilyen videók, mindig eszembe jut róla milyen jó, hogy rugóval játszom :)
Amúgy GZ!