2011-06-09

A warrior újra támad

Röviden az utóbbi hetekről:
  • Elővettem a warriort, kíváncsi vagyok milyen vele tankolni a DKhoz képest. Még 82es, szóval csak normálban voltam. Nagy meglepetés nem volt, trashen isten a block meg a stunok miatt, bosson viszont DKhoz képest nevetséges, semmit nem tudok kezdeni magammal ha elkezdek döglődni. Kezdeti aggró itt is szar, ha a dps retardált és nem a skullt lövi akkor inkább hagyom tankolni kicsit. Trashen death grip hiányzott csak.
  • HC Alakir progress kicsit erőre kapott, nagyon sok estét végigszoptunk már ott. Alapvetően nem értem a hullámvölgyeinket, hétfőn kb 75%-ban hiba nélkül mentünk át p2be, tegnap a raid elején meg végén is volt egy teljesen értékelhetetlen háromnegyed óra, ahol az első vagy második falakba haldokoltak bele a népek. Hétfőn flask helyett 90 resist elixir+battle elixirrel mentünk, de kizárt dolog, hogy attól lett ennyivel stabilabb p1. Persze sokat segít a burst sebződések healelésében, de alapvetően nem azon volt a legtöbb szívás. P2ben kicsit több dps kéne még és/vagy jobb add kezelés, picivel 30% alatti az eddigi legjobb try. 25%-nál van p3... Gondoltam rásegítek a DPSre smite spammal, kiraktam egy atonement buildet, erre kiderült, hogy a boss középpontjától számítja az atonement 15 yardját... Semmit nem healelt emiatt, 2 pull után respec vissza atonement nélküli specre, nevetségesek az ilyen dolgok baszki. Az a vicces, hogy simán eszembejuthatott volna, hogy ezzel probléma lehet, de nem jutott. Vigasztalódásul kiraktam egy ilyet is, Alakiron csak a wind burst triggereli de az pont kurvajó, mert p1ben nálam a fő halálok a burst villámszőnyeg alatt + jégben átfutási kényszer, pont sokat segít ott a 10% damage csökkentés. Majd még megfigyelem, hogy egyéb hardokon mennyire hasznos ez a talent, de tippre elég sok helyen lesz némi szerepe. Ha az elveszett mental agility pontok nem fájnak akkor megtartom.
  • Az utóbbi 2 hónap progressmentessége sok okra vezethető vissza: több hosszabb AFK fontos tagok részéről, tagok cserélődése és főként az, hogy nem foglalkoztunk eleget azzal, hogy legyen valamilyen visszacsatolási hurok a raidek után. Nem nagyon kerestük, miben fejlődjünk és hogyan, nem ösztönöztük erre a tagokat sem. Az utóbbi napokban ezen dolgoztunk, talán lesz valamiféle eredménye. Az azért meglep, milyen ellenérzéseket tud kiváltani, ha megkérjük, hogy mindenki tegyen fel movement speedet a cipőjére. Jó lenne Firelands előtt letenni ezt a szar elementált, esetleg Chogallt és/vagy Omnit is. Chogall elég sima libának néz ki, hardban is szinte kizárólag csak DPS check. Van most egy nagyon durva hunterünk + lockot felstackeljük 100 corruptionra, oszt meglesz.

1 megjegyzés:

Derrewyn írta...

Movement speed az alap... Aki ezt nem fogadja el, az ne akarjon HC-zni.