2010-02-18

Palandok

Avagy pala kalandok :) Meglett tegnap este a 80 (stílusosan egy 70 perces Oculus közepén) és közben rájöttem hogy KURVÁRA unalmas a palatankolás.

A ret tetszett, de nem annyira nagy kihívás, meg ki szeret csapatra várni, nem? Úgyhogy megnéztem a holyt. Kiraktam egy talentet wowheaden, de aztán csaltam és rákerestem EJn egy ajánlott talentezésre. Egy glyphet máshogy raktam ki ahhoz képest (HL helyett FoL - mivel HL spamelgetésére nem igazán van manám), vettem pár szar kéket a hiányzó helyekre, meg 2 db 200as epicet (Zom shield és Wispcloak). 2 zöld trinket meg 1 zöld ring volt rajtam, 15K mana, 1250 spellpower, 150 mp5. Ja meg az ősrégi FoL libram még Nagrandból :)

Kiraktam a spelleket toolbarra, hotkeyeltem, osztán bele a lecsóba. Random normál insta: ToC. Uh oh. Ilyen gearrel 0 tapasztalattal szopni fogok - gondoltam. Főleg mikor láttam, hogy a tankunk 28K buffolva. De kicsit sem volt gond. Ráadásul nagyon rendes party volt, elég jó 80as DPSekkel. Össze is haverkodtunk, mentünk hc Nexust, az se volt nehezebb. Ismét egy ToC velük, aztán oszlottunk. 50% mana alá csak ToCban mentem, Nexus egy vicc volt. Kaptam aztán egy normál FoSt is, az megizzasztott egyes trashpakkokon, de semmi baj nem volt, azon kívül hogy a főbosson 2 wipe volt mert teljesen retard volt a party, úgyhogy leaveltem. Nem értem egyébként, hogy kapott folyamatosan mindenki phantom blastokat (ez a boss fő támadása amit aggróelsőre tol), de ezen wipeoltunk + a DPS stop hiányán. Ennyire szar lett volna a tank, vagy az army of dead kavar be? Mert persze azt nyomniuk kellett...

Atom szar gearrel 0 tapasztalattal jól lehet healelni a palával. Most vagy a pala kurvajó healer, vagy érdekesen van tuningolva a content. Mondjuk az utóbbi az biztos.

Ki mit használ beacon meg sacred shield kijelzésére? Mert most szemmel nézegettem hogy a targetemen fent vannak-e ezek és az nem kényelmes.

3 megjegyzés:

Dano írta...

Én a hangzatos nevű Paladin Beacon of Light, Sacred Shield Tracker addont használom. Egészen addig jó lesz a palával a heal, amíg nem jársz olyan helyen, ahol az AoE sebződés meghaladja a FoL-spam healképességét :)

meridian írta...

én zomgbuff-ot használok, igaz, pallypower helyett is ez van. nekem kényelmes, altoholistaként meg főleg jó, hogy nem kell x-féle buff-figyelő addon. :)

Zka írta...

Nálam ez lett a nyerő: http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/bolt-beacon-light-timer.aspx
+ griden is kijelzem egy pöttyel a szalonnát meg a tojást (ss :D)