2011-03-22

Maloriak hard down

Ez is megvolt... Legalább 3 este full szopás után bementünk és első pullra... Illetve hát volt asszem 1 kifutós resetelős pull mert nem idézett addot az első fekete előtt, illetve 1 wipe mert wowerrort kaptam piros fázis elején.
Egyszerű boss: kétfélét lehet hibázni: végzeteset illetve olyat, ami a következő hibát végzetessé teszi, akkor is ha az kis hiba lesz. Itt értelemszerűen nem nagyon volt kis hiba se, csak p2ben állt benne pár ember a kékekben de még így is belefért. Ezt a fázist még erősen elizguljuk, pedig nem annyira nehéz.

Videó:


-- * --

Utána Nefát ismét letettük (eddig valahogy nem volt rá idő szánva), most csináltunk electrot is p2-ben, nem volt vészes. Chogall is ottmaradt még az előző estén, azt is bedaráltuk. Itt annyi poénos volt, hogy új felhasználási lehetőséget találtam a lifegripnek: két ember is DCzett csata közben és kiszedtem őket a shadow crashból vele :D A második necces volt mert épp lejárt a grip CD mikor már csapódott be a crash. De végül sikerült 10 online emberrel, összesen 1 db fertőzött emberrel (és az sem dcző ember volt asszem) p2-re átmenni, legsimább p2 volt eddig szerintem. Nagyon nagy flash volt :)

-- * --

Elugrottam DK alttal random heroicra, most frost specen. Első dps élményem volt, ahhoz képest tűrhető lett volna ha megszakítok többet, valamint nem állok benne pár buta szar dologban :) Meg ha pl eszembe jut lassítani az addokat a sárkányos bosson és így tovább :) Kell pár óra játék, mire az ember le tudja venni a szemét az action barokról egy új specen, ez biztos, már nem először tapasztalom.

Szerdán pedig ismét esélyünk lesz egy server firstöt csinálni, de psszt.

Nincsenek megjegyzések: