2011-03-18

Március eleji vegyesvágott

Tudom, 18 az nem az eleje, de amiről lentebb szó lesz, az a március eleji történések zanzája, így hát ezért.

* Maloriak hard sajnos még mindig él, ez a legkevésbé hibatűrő boss, amit eddig láttam. 1-1 rosszkor kimenő arcane storm tick, egy pár yarddal rossz helyen álló ember, egy lehúzott add, ez mind szinte fix wipe 10esben.

* Ebben a resetben még nem voltunk Maloriakon (talán hétfőn letesszük), helyette megnéztük Magmawot és Valionáékat hardban. Előbbi egyszerűbb, de brutális a raid damage (elvileg pedig már nerfelték is... omg) utóbbi kicsit bonyolultabb, de könnyebbnek érzem jól végrehajtani. Magmawon tűz mindenfele, ráadásul az ignition előbb sebez, minthogy elér, gusztustalan az egész fight. Mindkettőt pár pullból levittük 60-70% közé, ölhetőnek néznek ki egy kis gyakorlással. Még kitaláljuk melyik legyen a következő áldozat (Maloriak után ofc, az most már meg kell dögöljön végre).

* A másik 10es csapatunk is elkezdett hard modeozni, egyelőre Halfust kóstolgatták.

* Atramedes hardból megvolt a 2. kill új emberekkel alig tizedannyi pullból, mint a firstkill, ráadásul majdnem mindegyik pullban potenciálisan benne volt a kill lehetősége (5-20% wipeok apró hibákon). Swiftness poti ftw. Határozottan farmon lesz a következő resetben. 4.1 után pedig már addon se kell majd a helyes gongoláshoz, micsoda jó fej ez a Blizzard. Chimaeron és Halfus hard továbbra is 0-3 wipeból lemegy, ezeket mindenképp farm státuszúnak lehet minősíteni.

* Ahol én raidelek, ott Karazhan óta mindenből spirites plate esik, pala healert kellett volna indítanom... Tank gear meg alig esik - a prot/holy palánknak az offspec gearje jobb, mint a mainspec, asszem ez nem igényel kommentárt. Ha pedig nem spirites plate, akkor jó eséllyel shard esik. Hardokból is. Epic tank trinketet nem láttunk még. Katasztrófa az egész.

* Blood DK altom 85ös lett úgy 1 hete. 2d20h volt a szintezés ráérősen. Tankoltam pár normalt, sajnos frusztráló hogy nem ismerek semmit tank szemszögből. Mondjuk biztos nem lesz nagy szám, a sok tankot hülyére szopató Ozrukot sikerült elsőre hibátlanul tankolni, heroicban elvileg tök ugyanez tank szemszögből. Más bossal nincs fele ennyi gond se, a trashpakkokat kell majd kitanulni és szuper lesz. Aggró gondom nem nagyon volt, csak ahol hullámokban popoltak addok, ott néha nem sikerült mindent egyből megütni (DND cooldown, BB rúnafüggő). Frost offspecet is belőttem, dummyn gem/enchant hiányosan ~320as zöld-kékben 8.2K dps, ha több dummyt is elérek akkor a HB miatt 10K+. DPS ciklusom kb úgy nézett ki, hogy amit a rúnák engednek, azt benyomtam :) Ez a sokadik alkalom, hogy mocskosmód nem értem, hogy tudnak emberek 5-6K-kat kitolni heroicokban. Éjjel vettem egy craftolt epic övet, azzal pont meglett a 329 ilvl, úgyhogy majd guildes arcokkal megyek pár randomot, ha lesz rá bátor jelentkező. ~125K hp unbuffed blood presenceben, izginek hangzik. Abban a 3 normálban amit tankoltam, volt szép számmal idióta: melee hitre strengthet procoló trinketet ninjázó huntard, holy specen 2500 overallt toló 85ös paladin DPS spoton, "got to go, my horses run away" szöveggel lelépő nagyonvicces mage. Viszont láttam 10-11K dpseket toló embereket is (ismétlem: normál. Itt nincs is LFD buff), szal nem mindenki nyáladzó kretén. De azért ha lehet, innentől a guildes csapatommal dolgoznék :)

Ennyi volt a vegyesvágott, majd biztos lesz valami érdekes sztori is meg videó a közeljövőben.

Nincsenek megjegyzések: