2009-03-13

Próbák

Tegnap este ismét S3D-t próbálgattunk 10 fővel. Ide nagyon durván stackelt csapat kell, lehetőleg full melee vagy full kaszter DPS és kell 1 shammy a hero miatt. Nincs mese. Persze ha tapasztalt és nagyon skilles a csapat akkor lehet enyhíteni a követelményeken bizonyára, de első killhez erős setup kell.

Sajnos a DPS nem volt elég 3 tank 3 healer + 4 DPS setupban, igazából 2.5 healer volna ide optimális, de nagyon szarul állunk csomó kasztból ami ide jó lenne. Nincs most DK tank, nincs ele shammy, nincs enha shammy, megfelelő lock 1 van...

Mivel a másik warrior tank BS/JC volt, összekapart full buffolva valami 43K hpt, úgyhogy most ő tankolta a bosst, én meg addoztam. Hát az se kispálya így hogy nincs misdir... Az első drake hátul száll le középen, a második balra oldalt, a harmadik jobbra oldalt. Hadd szopjon a paraszt. És nem is targetelhetők, csak leszállás után pár másodperccel (addig csak animációk tulajdonképp), egy target makrót spamelek hogy fel tudjam venni őket és persze végig sasszézni kell körbe a sárkányokkal hogy mindig ott legyek ahol a következő leszáll, nagyon idegesítő.

Asszem shadow lehelletük van a kis drakeknek, ez főleg amíg az első él, durvagázos, 9-11Kt lehellnek tankra. 30K hpra debuffolva azért ez fáj, plusz meleeznek (8-12K) és ha épp tűzfalas táncikálás közben jut eszükbe egyszerre köpni az nagyon necces tud lenni. A drake tanknak ez a nehéz időpont, itt kell elnyomni az ohshit gombokat ha szükség van rá. 14-20 secenként lehellnek. Vesperon addnál is kapnak +75%-ot a lehelletre de akkor a +100% shadowdamage add már rég halott, sőt talán Shadron is és akkor csak 1 drake köpköd, veszélytelen.

Most is csinált olyat 3D próbák alatt hogy még talán az első drake leölése előtt egyszercsak despawnolt az egész, a tűzelementálokat kivéve :O Ezt sejti valaki mitől van? Mert kurvára bugnak néz ki és jó lenne ha el tudnánk kerülni valahogy... Ráadásul pont egy olyan próbán volt ahol kibaszott jól sikerült a DPS és elment egy hero is, úgyhogy utána jött 2 értéktelen próba...

Pár elég jó és sok hitvány próba után meguntuk, letoltuk 2D-vel. Úgy PICIT könnyebb, de csak PICIT ;D

Nincsenek megjegyzések: