2009-05-27

Tankspoton jelent meg

Nem, nem Jézus képéről van szó, ahogy a Száni-olvasók gondolhatnák :D Xav, a Premonition (world top 3-4) maintankja kapott lencsevégre egy hmm érdekes játékost.

Ciderhelm, a tankspot.com adminisztrátora ezt fűzte hozzá a beszélgetéshez:
...the line, "everyone plays diffrent," points to a frequent and problematic viewpoint I see in the WoW community. While it's true that people play differently, that often just means they're playing poorly or completely wrong. Each class and role only has a small number of good ways to play. Min/maxing and theory sites exist to help people find these ways, not to encourage diversity.

Az, hogy "mindenki máshogy játszik", egy a WoW közösségben gyakran előforduló téves látásmód. Valóban igaz, hogy eltérő módon játszanak az emberek, de ez gyakran csak azt jelenti, hogy gyengén vagy teljesen rosszul játszanak. Minden kasztnak és szerepkörnek van egy kis számú jó játékmódja. Min/maxolás és az elméleti weboldalak azért vannak, hogy az emberek megtalálhassák ezeket a játékmódokat, nem azért hogy többféleképpen játsszanak.

Amúgy vicces, hogy a whisperelő a tankspot.com számára gyűjtött infót saját bevallása szerint :D

Nálunk eléggé állóvíz van, többen IRL meg megunás miatt nem játszanak, 25ösökre alig jön össze ember (gyerek miatt én is alig jutok raidre, ha meg igen akkor 10esre szeretek menni), a 10es meg alig érdekel valakit, tegnap is elmaradt az Uld10. Így sose fogjuk befejezni :( Nincs is miről postolnom ezért.

Nincsenek megjegyzések: