2009-06-27

2 fél Algalon kulcs

Időrendben az eheti Ulduar 10:

Csütörtökön Freya +2. (A rootolóst öltük le külön, tremor+sunbeam vagy miafasz volt amit kezelni kellett) Elsőre, halott nélkül lett meg, de azt kell mondjam csücskös, folyton halálközeli élménye volt a dpsnek és a tankoknak is. Ha még jön rá +1 elder aki néha random embert rootol és durván sebez, na az érdekes kihívás lesz, de szerintem meg tudjuk majd oldani.
Volt még 1 sima Steelbreaker last kill, abból lett nekem is archivum discem.

A dps meter itt a Freya előtti utolsó trashpakkot mutatja, ne tévesszen meg senkit :)

Ma visszatértünk, hogy végre letegyük Thorim és Hodir hardot. Thorim egy buzi, azt kell mondjam. Hero nélkül nincs sok remény letenni, egy idő után (kb 10 stack buff) akkorákat üt, hogy csak a randomon múlik meddig él a tank és hát nem szokott sokáig. A phase2-es helyezkedés kurva alattomos, szórodj egy zsepkendőnyi területen + jön a fasz lánc aoe aminek a területét megítélni igen nehéz + lefagyaszt embereket akiket vagy ki kell dispelelni a rootból vagy nem, függően attól hogy a közeljövőben kell-e wasdolniuk valamerre... Fúj, borzalmas buzi szar. Jobb DPSsel elég triviális lenne.


Hodir hard majdnem meglett második pullra (harmadikra sikerült), viszonylag stackelt és tapasztalt csapatot vittünk, elég jól sikerült kihasználni a buffokat. Aggró gondok voltak, legközelebb majd kitalentelem az aggrócsökkentőt és akkor az én gondjaim kb meg is szűnnek. Van videó is (nem tudom kitegyem-e mert csúnya kill :D), 20% alatt eldobta az agyát a társaság és csak nyúkoltunk de lehet nem kellett volna, lett elég sok halott és majdnem elúszott a kill. Pici gyakorlással még kevesebb lesz a fejetlenség és a pánik, ez akkor nagyon simán farmolható hard mode. 2 healerünk volt, 1 pala a tankon és 1 shammy a raiden. Asszem volt divine sac trükközés is.


Ezzel a 2 keeperrel nekem és Ildarnak meglett az Algalon kulcshoz szükséges 4 fragmentből 2.

Mimiron hard durva nerfet kapott, Freya+3 meg ölhetőnek néz ki, így jövő héten ezekre megyünk rá, és ha sikerül - voilá lesz Algalon kulcsunk!

Egy jól sikerült Vezax és Yogg kill után két lépésre vagyok a champion of ulduartól is. Csak Thorim és Hodir kéne halott nélkül, de mivel hardozzuk őket még egy darabig, nem tudom mikor lesz meg. Hodirból még akár hardban is kinézem az 1 shotot, de Thorim egy büdös paraszt.

Nincsenek megjegyzések: