2009-06-17

Ulduar10 priest tippek

További priest tippek 10es Ulduarra:

- Thorim aréna heal: nekem itt szinte mindig aggró problémáim vannak az aréna heallel (friss spawnok előbb vágnak fejbe minthogy a tank felvenné sajnos). Legközelebb minden kintmaradót átkérek a csapatomba és holy novával tudok healelni aggromentesen + SoL procokból instant flash. Így a lassító debuff nem túl zavaró és igen kevés aggróból lehet több embert is healelni. Nem épp manabarát, de a manával itt nincs gond. Evokerek bubiját dispelelni ha van rá idő.

- Iron Council hard mode: a tankon gyors dispel létfontosságú, amint kiírja az addon, hogy FUSION PUNCH, lehet spamelni a dispelt a tankra, hogy egyet se tickeljen. Ugyanekkor ha a weakened soul debuff engedi, bubi a tankra, még shadow specen is 5K körül absorbol egy PW:S, ez különösen +50% sebzésbufftól kezdve lesz hasznos. Holy specen volt szerencsém tankot healelni itt, a 3 stack serendipity legyen fent mire jön a punch: PWS, dispel, GH. Így hatékony volt. PoMot érdemes egy lesérült rangedre rakni, a folyamatos aoe sebzés miatt végig fog ugrálni.

- Vezax DPS: pullkor felmegy a VE, onnantól az első shadow crashig wandolás. Crashben a DPS prioritások a haste miatt az MF irányába tolódnak el, ne szakíts meg MFet MB vagy dot lejárat miatt. Crash elmúlta után érdemes nyomni egy teljes mindflayt amikor az SWPből ~5 másodperc van hátra. Ezzel végig fenntartható az SWP és a misery debuff a bosson, valamint az 5/5 shadow weaving. Nem kell majd GCDt tölteni az SWP felrakásával sem a többi crashben. A VE heal is folyamatos lesz, rangedeket kérj magaddal egy csapatba, ha beszopnák a crasht vagy a marktól sérülnek akkor máris megy beléjük egy kis heal. Crashen kívül állva wandolj amikor nem kell MFelni. Az SWP/MF/wand kombó egész jó 1000-1500 DPSt tol, láthatóan nem estem 1500 alá itt a WoL szerint. Saronite vaporra nincs szükség ha a csata nem húzódik el kb 7-8 percnél tovább. Ez egy 5-6 perces kill ha mindenki tudja a dolgát. Amikor a boss 20-30% körül van de még sok manád van (erősen valószínű) akkor crashen kívül állva is mehet a rendes DPS ciklus. Optimális esetben oom kell legyél a végére :) Ezt nehéz belőni mert a ranged DPS által kitolt sebzés alapvetően random, a crashektől függ. Az biztosra mondható hogy az SP egy olyan kaszt akinek itt nincs szüksége vaporra.
PW:St raktam a tankra surge kezdetekor, hogy jó legyen neki.

- YoggSaron: ha phase1 végén kevés manád van (60% alatt) akkor gyors dispersion, hogy az első csáp feljövetelekor már maxon legyél. A constrictor nem él semeddig, a másik 2 meg agyonvágja a shadowfiendet, ezért fiendezni csak akkor lehet amikor a csápok stunolva vannak, erre figyelj. A zöld sanitytöltőben állva feleződik a sebzésed, az onnan felrakott dotok végig rokkantak lesznek. Constrictor csápokkal a burst ranged kell foglalkozzon, de ha nincs rangeben ilyen akkor MF/MB/SWD kombóval érdemes besegíteni rajtuk. Gyakran van fent több csáp is, ekkor a nagycsápra full dps, egy corruptoron meg 2 dot fenntartása focus frame segítségével. Phase3ban háttal állva is tudsz dotolni. A bosst és addokat is. Addokba érdemes besegíteni, ha 2 van fent az gázos, ha 3 az szinte biztos wipe, szóval ha bármi gáz van velük akkor dotokat rájuk gyorsan. Dispelre érdemes odafigyelni, főleg ha nincs más dispeler bent.

Nincsenek megjegyzések: