2009-10-21

Frostshockon jelent meg

A GDKP post (egy részének) a fordítását beküldtem az FSnek, meg is jelent. Olvassátok jól.

http://frostshock.eu/2009/10/21/a-gdkp-rendszer/

EJ-n is linkelnek rá :)
http://elitistjerks.com/f15/t77416-gdkp_run_discussion_spread_your_server/p5/#post1432805

4 megjegyzés:

zolle írta...

Rezidens író leszel, vagy csak ad-hoc jött?:)

Ezt olvastam már amúgy valahol angolul de talán az MMO-Champ-en volt, és egész jó ötlet.

Twinsen írta...

Egész jó ötlet amúgy, meg kicsit átszervezné a pugokat úgy, hogy inkább azok az emberek mennének pugba, akik igényesek is, ezek jelenleg azért nem járnak, mert minden ilyen jellegű játékost idegesítene, ha egy Leápollak jellegű konkurens játékosnál köt ki az a loot, amiért alapból lement. Hogy is szoktad mondani? Amennyiben a valóságban létező karakternevet mondtam volna, az kizárólag csak a véletlen műve lehet. :)

Egyébként látom offlineból is sokat foglalkozol azért a wowwal, nekem is ez volt amikor kihagytam pár hónapot, aztán egy idő után egész nap az EJ-t olvastam, mondom ennyi erővel akár játszhatok is. :)

Üdv,
Twinsen

Zka írta...

Adhoc. Nem hiszem, hogy sokmindent tudnék vagy akarnék publikálni a teljes magyar wow közösségnek.

Zka írta...

GDKP mellett is előfordul, hogy nem a legjobb viszi el a lootot, mert nem skillre megy, hanem pénzre. Mondjuk valszeg a legidiótábbaknak pénze sincs és nem viszik el rollal a grim tollt kaszternek, ld Laczy sztoriját az IO fórumon.

Azért az EJ meg egyéb fórumok olvasgatása igencsak eltér a játéktól. Egy raid tart 3-4 órán át, megadott időpontban, felállni nem nagyon lehet előle. A fórumokat viszont 50 darab 5 perces részben is lehet olvasni :) Nem mintha 20-21 előtt géphez vagy tévéhez jutnék mostanság.