2009-12-09

3.3 live

Na jó, még nem, de estére igen. Az új LFG tool sokat fog dobni a játékélményemen, így hogy napi 2 órám van játszani maximum, azt is késő este. Ja igen, mi történik, ha a crossrealm LFG nem arra a realmre tesz vissza ahonnan eljöttél?

SLIDERS!

És most komolyra fordítva a szót.

Mi is jön a patchben? Sok class balanszolás, pl SP scaling fix, aminek örülünk Vincent.
3 darab új 5 fős dungeon, amik sorban egymásból nyílnak, így elsőként csak Forge of Souls (azaz FoS :D) járható be, ha ez megvan, akkor Pit of Saron (PoS, ami meg angolul jelent rakás szart, de egyébként nagyon jó insta) és utána a nyomokban Lich Kinget is tartalmazó Halls of Reflection (HoR) darálható be.

Megérkezik az IceCrown Citatel raid zóna is. Itt is Lich King lesz, de már nem csak nyomokban. Az insta szárnyanként nyílik meg elég hosszú idő alatt, hogy ezzel is húzzák az időt és Kungennek legyen miért sírnia a lehetetlenné tett versenyről.

Az új insták 219-es epiceket dobnak normál és 232-eseket heroic módban. Lesz szép tank pajzs normálban, ami picit több EH, mint a Malygosból eső budiajtó, viszont legalább szarul van itemizálva (block rating lol). Érdekesnek látom még az Ephemeral Snowflake trinketet, ami picit nagylelkűen procol és akár többszáz mp5 értékben is pumpálja a manát. Nerf incoming.
Újabb badge upgrade jön, ahol eddig conquest esett, most triumph jön. Így craftolt cuccokkal, az új 5fősökből és badgekből fel lehet öltözni 232-245 ilvl környékére elég könnyen. Ezt én meg is teszem majd a priesttel és warriorral is. Erősen gondolkodok rajta, hogy Cataclysmban esetleg ismét a warrior legyen a mainem. Hiányzik a tankolás, tegnap este is mentem pár HCt csak a tankolás gyakorlása végett. Alapvetően az a problémám, hogy a disc és shadow priest meg a prot és arms warrior is annyira tetszik, hogy nehéz lenne dönteni közöttük.

Felmásztam trade csatira valami miatt, hát megint találtam érdekes arcokat. Pl Nighelf nevű nightelfet, diszleksziás csapattoborzókat, egy idiótát aki ilyet kérdezett "Hogyan tudok nagyobbat healelni anélkül, hogy jobb geart vagy enchantokat szereznék?" és persze volt anal spam is. Végtelenül retardáltnak kell lenni az anal vagy a dirge spam élvezéséhez, nem? Amikor először látja az ember, 5 percig esetleg vicces (legalább annyira, mint a Gyúrúnk Vazze sorozat), de utána mi jó van benne? Viszont legalább végig zavar mindenkit aki rendeltetésszerűen használná a trade csatit.

Voltam jó kis pugokban, szériafelszerelés volt az 1100-1300as overallt toló fullepic lock int és spirit gemekkel. Elmesélem a taktikát: 2 mobnál rain of fire. Egynél seed of corruption. Háromnál beküldöd a felguardot és tévénézés.
A palatankok márpedig nem tudnak aggrót tartani errefelé. Ma is találtam egy olyan kurvajót, aki 39K unbuffed hpval gondolom nem volt geareletlen, ennek ellenére 1070 dps-sel majdnem lesmiteoltam róla egy mobot, 620 dps-sel tankolt. Gyanúsan nem fogyott a manája, szerintem autoattack meg consecration volt a titka.
Disc priesttel találtam egy egyszerű taktikát a noobok megverésére a damagemeteren. 4+ pakkoknál jó taktika PWS a tankra aztán 2 db BT hastelt mind sear :) Nem, a mind sear nem eszi meg a BT buffot. Az ilyen bonyolult és skilles taktikákkal a rain of fire spammelő spirites lockok nem tudnak lépést tartani.
Mától szaporodni fog az ilyen csodajó tankokkal meg dpsekkel az ignore lista, és akkor talán kevesebb hülyével kell instáznom, éljen az új LFG rendszer!
Kipróbálom majd a lvl20-as priestemmel is az LFGt, hogy vajon mit tudnak a friss játékosok és hogy egyáltalán ad-e instát neki a dungeon tool.

További sírásért és fikázásért kövesse a blogot a jövőben is! :)

Nincsenek megjegyzések: