2007-07-28

48: bugz

Na gondoltam, hogy nem tart örökké a szansájn... Ma Feralas északnyugati részén kezdtem 47es szinten. Van ott pár quest, elég idegesítő helyen - 47-50es nagyrészt ranged mobok rendkívüli sűrűségben keserítik meg az ember játékát. Ez még nem volna akkora gond, de aki itt döglött már meg allisként az vágja mi a gond... A corpse run kb 8 perc és mégcsak autorunolni se lehet, kanyarogni kell végig. Iszonyatosan szar. (mondjuk amikor az outdoor sárkányt passzíroztuk itt északon hordásként, az se volt rövid futás) Van itt egy elf csajt kísérgető escort quest, rögtön az elején sikerült 4 mobot magunkrahúzni, na itt kurvaanyáztam kb másodszor. Spirit reseltem, mondom EZT nem szenvedem végig, az kizárt.

Mentem tovább Tanarisba, ott is ért pár idegesítő behatás.
- Teknős kisérős quest: úgy néz ki, ez draeneinek nem működik! A Tooga nevű teknőcöt kéne a feleségéhez elvinni Steamwheedle Port alá. Ha adná a questet. De velem nem állt szóba. Nincs prequestje, tutira bug.
- Scrimshank Redemption: minden karakterrel megszenvedtem ezt a questet. Föld alatti járatokban patrolozó kurvaidegesítő bogár mobok (bugok! :D) szopatják szénné a szerencsétlen vagy óvatlan embert, hát én mindkettő voltam itt ma többször is. De legalább lehet autorunolni visszafele :P
- Egy hosszú, értékes quest chain miatt vissza kellett caplatni Shimmering Flatsra. Aholis szembesültem vele, hogy nem kapom meg a következő questet, mert: "There is a current 'known issue' with some characters not being able to pick up this quest after turning in the Elixirs. The only current workaround is to check after each maintenance. It's supposed to have a work around/fix implemented soon." - 8 hónapja javítják. A kurva anyjukat! Legalább 1 óra grind lesz megint, mire az így kiesett XPt pótlom.

Kicsit ideges lettem ezektől...

Azért megvan a nap retard díjasa is. Tökéletes angolság, kivételes játéktudás 2 in 1 :)

Nincsenek megjegyzések: