2008-07-23

Tankolás erőből

Rengeteg tankcuccot találtam a wowheaden! Strength az tényleg a fülünkön fog kifolyni tankcuccban is, nézzétek meg ezt a wowhead filtert... Döbbenet, hogy mennyi tankcuccon mennyi str van.

Érdekes, hogy block ratinget és valuet alig látok. Itt egy shield extra block value stattal, tehát maga a bv stat nem tűnt el, kérdés hogy pajzson kívül tesznek-e másra is majd - elvileg a str->BV konverziós ráta változtatása miatt nem feltétlenül kéne, de a str magában kevés lesz akár a BCs blockvaluek eléréséhez is. A spammelhető shield block megszűnésével pedig sok block valuet és ratingot kell kapnunk, hogy a block érezhető mitigációt biztosítson nagyot ütő bossok ellen is.

Szóval a tegnap leírt feltételezések közül egy újabbat húzhatunk ki - ugyanis már nem tűnik feltételezésnek. A prot warriorok magas strenghtet fognak kapni és valóban szép DPS/TPS értékeik lesznek, amik az erővel/attack powerrel szépen skálázódni is fognak. Ne feledjük hogy a vitality és a bok miatt a str továbbra is jelentősen jobb a prot warrior számára az APnál!

Expertiset is sok cuccon látok, valamint gemekben (piros színnel) és enchantban is megjelenik végre ez a stat.

A T5-T6 szintű tankgearemet jól láthatóan nagyrészt le lehet majd cserélni a lvl75-80as quest rewardokra.

Egy nagy problémát látok/sejtek: én aggrobuziként simán teleraknám a socketjeimet str és expertise gemekkel, de azt sejtem hogy LKban is kénytelenek leszünk staminát stackelni hogy életképes legyen a tank. :( Persze a többféle gear készlet itt is biztosan életképes opció lesz...

Nincsenek megjegyzések: