2009-02-17

BC raid flashback :)

Tegnap este nem volt elég jelentkező 25ös LK raidekre, így elmentünk kicsit BC instákat pucolni acsik miatt, meg hogy lássuk SWPt :)

Első túra SWP volt, 20-24 ember volt bent elég kevés tankkal és healerrel.
Bizony ez az insta nem szarral gurított, egyes bossokon még így is minimálisan be kellett tartani pár taktikai elemet. Itt holy priesttel voltam.

Kalecgos: valahogy sikerült kettéoszlani és előbb ölni meg mindkét formát, minthogy elfogyott volna a raid a durva arcane debuffoktól.
Felmyst: hallod bakker az a köd nem viccel, wipe után már jól kiálltunk belőle. Az aoe sebzés is nagyon kegyetlen volt valamelyik fázisban, de biztos elbasztunk valamit. Mindegy, brute forceoltuk.
Brutallus: az armor debuff alatt még a full T7es tankoknak is kurvára fájt, ez aztán nem lehetett semmi 70esként. Át kellett tauntolni, bakker, dráma :) A többi dologgal nem foglalkoztunk, Burn damage és ilyesmi ki lett healelve.
Eredar Twins: conflagelt ember mellől el kellett állni, a melee brigád így is kihalt az egyik bosson egy az egyben, fasz tudja mi történt, valahogy brute forceoltuk ezt is. Ninja pull miatt 1 wájp :)
Muru: első addhullámnál meghalt a karácsonyfa, Entropius meg úgy 15 sec alatt. Ez könnyebb lett mint az utánajövő felreaver formájú trashmobok aholis healelnem is kellett :D Elsődleges példája annak, hogy mennyit számít a tuning. Ez volt a játék valaha létezett egyik legdurvább DPS checkje és a legapróbb hibán 100% wipe volt. Most meg egy vicc lenne szerintem még 70es raiddel is.
KJ (avagy Kovács János): a fire bloomokat ki lehetett healelni, de nem ártott ha szétálltak a népek. A reflectionokat egész jól tankoltam holy priesttel, de aztán elbaszták a mókát és leszedték rólam :) A meteorokból is ki kellett állni. Süsüket is használtunk, mert az ultimate ability még mindig fájt volna. Botrány :D

Twins és Felmyst kivételével minden 1shot természetesen. KJ amúgy szintén ninjapullolva lett, úgyhogy menetközben mondtuk be a taktikát.

Szóval mega respect aki 70esként itt szopott, eszméletlen kemény insta lehetett ez akkor. Most nerfelve, nagyrészt 80as majdnem full raiddel is volt pár rész ahol majdnem oda kellett figyelni :) Esküszöm, csomó Naxxos csata könnyebb mint pl Felmysten amit aoe healelni meg dispelelni kellett...

Kaelthas előtti trash még mindig kinyírta a melee DPSt ha az nem futott el, igaz most nem CCztünk hanem minden egybehúzva. Kael vicces volt, az addok nem értek le az emelvényről (191K hpjuk volt P1ben). Pyroblast fázis nem volt és az első lebegtetés alatt meghalt. Igazán komoly eredmény volt. Macebuffot és Staff buffot a biztonság kedvéért feltettünk. A roleplayinges bevezető meg fallerombolós fázis tovább tartott mint maga a kill.

Vashj jóval hosszabb volt, mert ki kellett várni hogy popoljon 4 tainted elementál.

Hyjalban fejeztük be, oda warriorral mentem. DPS gearben pajzzsal tankoltam a trasht, 10-15 secig éltek a nagyobb pakkok és heal nem nagyon kellett. 3-5K dps ment ki így :) Arcsi behalt a második fear alatt.

Szóval a régi raidinsták atom nevetségesek lettek, persze ezen semmi meglepő nincs. Fun kedvéért bátran le lehet menni.

Ami jó hír, hogy aki régen, 3.0.2 ELŐTT vette fel a Vials of Eternity questet az még most 80on is megkapja a Hand of Adalt. A BT attunement láncot nem tudom elég-e most utólag csinálni (sanszos hogy nem) de talán egyszer ki fogom deríteni. Xantcha megkapta tegnap a régi questre a titlet, úgyhogy akinek még az van meg, annak nem késő. (ld Feats of Strength rovat)

Nincsenek megjegyzések: