2009-02-21

Prot aréna

Ildar guildtársammal poénból és kíváncsiságból csináltunk egy 2v2 aréna csapatot. 2 prot warrior, 31K feletti unbuffeddel. Csapat neve: VASEDÉNY :D Mentünk 13 meccset, 6-ot nyertünk. Ebből 1 egyértelműen a mi hülyeségünk miatt ment el, végig alapvetően kő-papír-olló érzésünk volt.

Fizikai osztályok ellen atom erős a prot warrior védelme, klotik és rugók ellen pedig a támadása. Gyakorlatilag a csaták e mentén dőlnek el.

Mivel mit tudtunk csinálni:
1) kaszter+healer: itt a healert ki kell fókuszálni mielőtt a kaszter megölné valamelyik warriort. Ez nem mindig ment, pl magek rohadt szemetek tudnak lenni, iszonyú a burst. Ezeket általában nyertük, amíg pala+hunter nem jött szembe. A palát a bubi meg az armor miatt képtelenség lefókuszálni mielőtt a hunter kivégezne minket, ha meg a huntert öljük akkor kihealelik. Az ilyen kombóknál esetleg szóbajöhetne hogy mindketten másikukat ütjük de nem hiszem hogy azzal messzebbre jutnánk.

2) dupla DPS: itt a gyengébbik célpontot kifókuszáljuk, a másik meg egyedül már nem tud mit csinálni. Ezeket eddig nyertük. Egyetlen kivétel, ha DK volt bent. A DKt lehetetlen volt megölni ketten is. Volt egy DK+rugó csapat amitől kétszer is kikaptunk, először a DKt próbáltuk kiütni, másodszor a rugót, mindkét esetben az lett a vége, hogy a rugó elhal, a DK meg kinyír bármit ami megmaradt. Atomkurvabalanszos ahogy bármennyit visszahealel magán, pedig egyébként agyonverhető lenne. Ha 2 DPS csapatunk lenne és nem 2 tank, esetleg lenyúkolhatnánk, bár tartok tőle akkor a rugót nem lehetne magasról lekaksizni :)

3) healer+tank: jött szembe egy disc priest+protwarrior csapat, itt a healert nagynehezen levertük, bár a csapattársam nagyrészt a warriorral bunyózott. Utána vagy 2 perc volt leszedni a warriort...

Legkönnyebb győzelmek: retadin+lock, enha shammy+rugó csapatok ellen.
Legnagyobb szopás: mage+fa, rugó+DK, hunter+holy pala
Szoros, de nyertünk: arcane mage+TG warrior (mage fókuszálva)

Amit pedig elbasztunk, az a resto shammy+rugó volt, ahol nem fókuszáltuk ki a healert, hanem játszottunk 2 1v1-et, nem sok sikerrel. Amúgy sima win lett volna.

A megölhetetlen DKt kivéve szórakoztató volt. Majd megyünk újra. Annyira amúgy nem izgat hogy rendes PVP specet rakjak ki.

-- * --

Nem ide tartozik de ettől most befostam :D

Nincsenek megjegyzések: