2008-06-05

Akama up! Shade down! :D

Tegnap hosszú idő után újra T6 progress raidet rendeztünk. Az eredeti terv az volt, hogy 1 nap BT, 1 nap MH, 1 nap T5 farm minden héten, de ennek az lett a vége, hogy a T6 progress kb sehova nem haladt. Így most T6 progressre fogunk koncentrálni, a T5öt meg hanyagoljuk, illetve van terv arra nézvést, hogy T5öt más guilddel összefogva fakultatív programmá tesszük.

Najentus elsőre lement 23 emberrel, ebből 7 healer volt. Ezen priesttel szoktam bent lenni, 1060 DPS jött ki a csövön de ezzel most nem voltam túl jó helyen, a többi DPSnek jó napja volt úgy láttam. Alig 6 perces kill volt, pedig még befért volna 2 DPS és az első bubinál nem volt fent wound poison.

Supremuson 24en voltunk, de csak másodikra ment le, mert kicsit sok DPS megölette magát az első attempt első kite fázisában.

Akama viszont _tényleg_ könnyebb, mint előtte a trash. Void Reaverre is ezt mondják de az nem igaz, mert az a trash nagyon könnyű, ha valaki tudja mit kell csinálni viszont az orbokat továbbra is be lehet nézni simán. Akamán viszont nincs mit benézni, odamész és nuke. Egyedül a phase1 addok kezelése igényel némi beállítást és aztán kész is a csata. 23 emberrel sima liba volt.

Trashet abszolút nem ismertük előtte. A legjobb poén a Nightlord volt. Behúztuk, ütögettük, aoe fear. Nemgond. Ezután bekeményített és idézett egy csomó shadow fiendet. Prot pala a mobon állva conseccel felvette őket, de egy pár elszabadult. Megkérte a népet, hogy mindenki álljon akkor a mobra, hogy a fiendek be legyenek tankolva. OK, raid rááll a Nightlordra. Ekkor megismertük a harmadik képességét is, ami egy shadow hellfire. Ilyen gyors trash wipe-ot még nem láttam :D

A többi trashel nem volt sok gond, kitapasztaltuk gyorsan a kill ordert meg hogy mit érdemes CCzni, meg hogy milyen 100 yardos aggro rangeük van :) és aztán azzal se volt probléma.

Screenshot otthon van, majd rakok fel.
Raktam:

Nincsenek megjegyzések: