2008-12-16

Napi whine :)

Még mindig Thaddiussal szenvedünk 25 fősben. Hihetetlen, hogy nem tudjuk hibátlanul végigcsinálni illetve hogy pár halottal nem megy 20% alá. El nem tudom képzelni miért van 2 nagyságrenddel nehezebbre tuningolva ez a boss, mint az összes többi. A legviccesebb, hogy rendes DPS gearrel ez nevetséges boss lesz, addig meg full szopás.

-- * --

Szenvedek a Cooking achievementtel, a Chef titléért. Sok nehézség nincs benne, viszont sok időt kell beleölni, ugyanis 45 féle northrendi ételt is le kell főzni, ami bizony kb 2 hónapnyi cooking daily farmolást igényel, gyorsabban nem lesz meg.
Jó hír, hogy a régi cooking daily questből jövő random receptek (skullfish, stormchops stb) igen magas rátával esnek: 3 hiányzott, ez 4 nap alatt összejött. Hasonlóképp 3 vagy 4 nap alatt jött a daily fishing questből a rumsey recept. Kétlem, hogy ennyire mázlista vagyok, ezeknek a droprateját valószínűleg felhúzták, ami okos dolog volt részükről. Sajnos a csokitorta recept a kivétel: ez nem esett még ki a BC dailykből. Elvileg már a Dalaranos daily is dobja a receptet, így naponta kb 2*1% esély van rá, hogy esik, ha a régi világ questjeit is csináljuk.

Érdekes amúgy a cooking dailyk randomja, nem tudom szándékos-e. Dalaranban folyton poharat kell gyűjtenem (tudom tudom, biztos csak ennyit néznek ki belőlem :P), esetleg gombát szedni a csatornákban, a másik 3 quest alig van. Shattrathban meg mindig BEMbe küldenek abyssalon főzni, vagy skettisbe a madarakkal szarakodni. Megjegyezném, a pohárszedős napi quest este 18-21 között egy kibaszott rémálom, egyszerre legalább 20-30 ember csinálja, minden spawnpoint campelve van és persze az ilyen questekkel együtt jár néha egymás anyázása, kurvajó bazmeg.

Két fajta questet rühellek: a dailyket meg az egymás elől tárgyfelszedős szarokat, hát ezt ügyesen egyesítették itt. Megjegyzem, gyakorlatilag mindegyik cooking daily ilyen gyűjtögetős, mégis csak a pohárszedős az ami rettentően parasztra sikerült. Mondjuk ha 2x gyorsabban spawnolnának a poharak és csak 4et kéne szedni, az sokat segítene.

Nincsenek megjegyzések: