2008-12-27

HC ironman - LK

LKban is meg kellett csinálni az ironmant, azaz minden heroic insta egy nap alatt történő pucolását. Ez a BCsnél sokkal könnyebb volt, durván 8 óra alatt végeztünk is vele, pedig nem siettünk és a DPS se volt a legoptimálisabb, nem volt semmi szinergia sem.

Setup: prot warrior, frostfire mage * 2, BM hunter, holy pala

Rövid időrend:
1) Oculus: itt nem volt semmi gond, pár halál aoeból lehúzott mob miatt az egyik mage részéről. A főboss másodikra ment le, elsőre véletlen lett behúzva szegény.
2) Nexus
3) VH
4) AhnKahet
5) AzjolNerub
6) HoL: Lokenen wipe, 2 dps meghalt az első aoeban pedig a tankon álltak és én nem kaptam a novát, valszeg millimétereken múlt. 1211 HPja maradt, nem sikerült lesoloznom :D

7) HoS: sikerült megcsinálni a Brann Spankin' New acsit, elég durva volt a vége, mivel egymáson kell állni és mindenki kapja az arcába a sok aoet.
8) Gundrak: valamiért az extra boss nem köpött büdöset, így az a 2 ember aki most járt itt először, lemaradt egy acsiról :)
9) Drak'Tharon Keep
10) Strat: valahol az első boss előtt a healer előrefutott és beaggrózott egy pakkot, jól meghalt, 2-3 halottal valahogy megúsztuk. Gyakorlatilag wipe, de a timed így is meglett.
11) Pinnacle: Skadinál volt egy érdekes móka: a healer meghalt a köpetben, majd az event rögtön resetelődött is. 4en ott álltunk, a boss a dragonkinnel repopolt az elején... A healer visszafutott és egyből ránkpopolt a folyosó végén vagy 25 mob, érdekes volt túlélni, mire odaért a heal. Ezután a sietség és fáradtság miatt volt egy nagyon hülye wipe, befearelt egy berzerker LOSon kívülre és agyonbasztak a mobok :O
12) UK

Hát röviden ennyi. Gyakran mentünk 4en, amíg valamelyik DPS tollászkodott, így lettem tankkal #2 :) Ja meg Oculus főbossán ruby süsüvel voltam ami nagyon durva damage előny és a WWS beszámolja. Horasznak meg grat hogy mennyi mindenbe bele tudott halni :D

Update: a calendaron egyben látszik :)

1 megjegyzés:

Horasz írta...

Vazz meg kene nezni h kihalt tobbet, en vagy Lew. Hiaba na, 3 eves laptop, videki cabelnet (512/128), atlag 4 fps, nem a legoptimalisabb setup...:)

Asszem en nyertem 27 vs 13-ra..