2008-12-12

Szarver

Tegnap köhögött az Arathor erősen, levertünk pár bosst, Grobbulus már durván lagos volt, Gluth első próba után látszott hogy ölhetetlen ilyen lagok mellett. Feloszlattuk a raidet, csináltunk két 10es Naxx csapatot. Vagy megjavult közben a szerver, vagy 10eseket nem érintette a lag, de viszonylag jó minőségben lehetett a 10es Naxxot pucolgatni.

25ösben Patchwerken első HS tank voltam, fájt basszameg kurvára. Az RDPS felment 48K-ról 55Kra a múltkorihoz képest, igaz most 7 helyett 6 healer volt és 4 helyett 3 tank, ez is sokat dobott rajta, de múltkor csak 1 ember közelítette a 4K dpst, azt is alulról. Most hárman voltak 4K felett. Persze mind huntardok :P
Fontos megjegyezni, hogy pullkor az összes tank egy pontban álljon Patchwerknél. Többször volt vele gond, hogy pull alatt menetközben kiosztott egy melee autot meg egy HSt is valakibe (pl belém) és az instant halál, abból meg wipe. Egy pontban álljanak a tankok, akkor ilyen gáz nem nagyon lesz. Ha már stabil akkor lehet a hátába menni, hogy ne legyen parry - habár itt nincs parry haste elvileg, de az azért kieső dps, tetszikérteni :D

10 fősben is lenyomtuk Patchet, ott is hatefult tankoltam, kifejezetten nevetségesnek érződött a 25öshöz képest. 36.4K hpm volt buffolva, 25ösben 2-3 másodpercenként ment a low HP warning hangeffekt, itt csak egy párszor...

Kipucoltunk a 10esben másfél óra alatt két szárnyat, másik kettő plusz a két utolsó boss ma este illetve hétvégén, végre kéne már egy clear mert megint szét vagyunk forgácsolva a 10es és 25ös formátumok közt, meg a lag is útbaáll... Hihetetlen amúgy, hogy 25ösben a közelébe nem jutottunk a Thaddius killnek múltkor, 2-3 ember mindig meghalt és akkor kb game over volt. 10esben meg tegnap is leesett 1 ember leugráskor, a másik meghalt 80% körül, és mégis totál sima kill... Nem értem, minek lett ennyire eltérő nehézségűre tuningolva, de 10esben egy vicc, 25ösben meg valszeg a legszigorúbb boss az instában.

Jól látható amúgy hogy további kisebb gearelődéssel és betanulással szinte fixen wipe nélkül 1 este alatt lehet majd pucolni 10es Naxxot, elég sima liba.

Lassan jön a következő patch, bár már a dual specet várom :) Addig is összeraktam a TG fury buildemet, ami singletarget DPS és support célú lesz: improved demo, improved commanding és piercing howl (hi Gluth!) is jól fog jönni raidekben. Az új változtatásokkal, hogy pl HS critre is lesz instant slam, elgondolkodtam hogy kirakom az incitet. De amellett nem lehet elhozni a deep woundsot meg a 2H specet úgyhogy minden bizonnyal nem éri meg változtatni a mostani 18/53 jellegű speceken. Esetleg egy impales 12/51/8 variáns? Nem hiszem hogy ez túl jó lenne, de majd utánanyomozok EJ-n vagy valami. Az énáltalam kiszemelt spec is 18/53as.

Remélem szerencsém lesz végre és tudok szippantani pár hites dps platet és 2kezes fegyót. Tegnap lett egy T7 chest tokenem, ha lesz másik is akkor kiváltom a setbonusz miatt a tankolósat, ha nem lesz hamarosan társa, akkor DPS chest lesz belőle. Ugyanis van 25ösből epic tank chestem, nincs értelme a 13 ilvl-lel gyengébb és hasonlóan itemizált T7 chestet kiváltanom ha set bónuszt se kapok még.

Nincsenek megjegyzések: