2010-10-20

Omnislash #1

A Cataclysmra készülő 10 fős hard mode casual raidguildem első számvetését végeztem el az imént. Átfutottam a jelentkezőket, 36 olyat találtam, ami komolyan vehetőnek tűnik. Vannak olyanok, akiknek a jelenlegi helyük megfelelő, vagy egyéb okból nem számítok rájuk.

Jelenleg elsöprő többségnek felelne meg Arathor horde oldala, 21:00 órai kezdés mellett magyar közösséggel. 99%, hogy ez lesz a végleges eredmény is, mivel nem számítok tömeges applikációkra a közeljövőben. Valamikor 1 héten belül kívánom lezárni a toborzás eme (első) szakaszát - jelentkezni utána is lehet majd, de akkor már adott lesz a szerver/frakció/egyéb körülmények.

27 olyan jelentkezést találtam, akiknek elvileg megfelel minden fent leírt feltétel. Ha csak a felük valóban be is lép az alapításkor és feljön velünk 85re, akkor már van 1 raid team. A cél azért mindenképp ~25 aktív raider lenne kezdetnek. Egy darab 10es raidforce kicsit sovány kezdet, igaz az Isten Ostorai egy 5fős társaságból nőtt ki pár hónap alatt. Az is igaz, hogy ott kevésbé volt szűk a célközönség :) A jelentkezés első fázisának végén megpróbálom kideríteni, mennyi ember van, aki még mindig kitart az applyja mellett, az egy fontos fordulópont lesz.

Érdekes, hogy 36 emberből 27 vállal DPSt, 19 (!) tankolást, 24 healt. Most vagy szeretnek lódítani az emberek, vagy tényleg ilyen univerzális a legtöbb esti játékos :) (Ha magamból indulok ki, akkor az utóbbi :D) Nehéz szülés lesz megválasztani azt a raidcsapatonkénti 3 embert, akinek tank mainspece lesz.

Rerollt is bevállal a többség, mindenképp örvendetes lenne, ha együtt tudnának szintezni/instázni a rerollerek. Biztos vagyok benne, hogy lesz rá lehetőség.

A guild munkaneve Omnislash. Majd megszavazzuk ezt is, hogy megfelel-e, és ha nem, akkor mi legyen.

Többen kérdezték, hol tudnának velem beszélgetni kicsit. A játékban a fejlécben látható karaktereken megtaláltok, vagy a chimera@chimera.hu emailcímen. Ez mellesleg realID is. Ha valaki gondolja, vegyen fel és akkor ingame tudunk beszélni, ha egyszerre vagyunk bent.

2 megjegyzés:

Mark írta...

Mindenképp kellene egy szűrés, mert lehet nem mindenki akar majd csatlakozni. Amúgy 45 jelentkezés nem rossz, hisz ez egy majd megalakuló guild.
Meg mindenki tud mindent minden kasztról. :)

Egy kiegészítés: esetleg berakhatnád azt is a követelményekbe, hogy vállalják az esetleges transfert egy másik serverre.

méz írta...

Jo lenne osszehozni egy hasonloan gondolkozo jo arcokbol allo csapatot. A TF-es mult jo elojel. Bar a jelentkezesemben meg elvetettem a rerollt, de egy baratomnak meseltem a projektedrol, raneztunk a blogra is, aztan beazonositottunk TF talikrol... A vegen eljutottam oda hogy meg a lockrol is le tudnek mondani ha az lenne az ar.