2010-10-25

Omnislash #2

Szerver/faction végleges
A guild Arathor horda oldalán fog megalakulni 4.0.3 estéjén (vagy akár előbb, ha vannak rerollerek akik annál korábban kezdenének).

Tisztázzunk pár dolgot
Ma-holnap este kiküldöm a meghívó leveleket a guildbe jelentkezett embereknek és meg fogom kérni őket, hogy regisztráljanak a guild weboldalán, valamint írjanak magukról egy kicsit. Két célom van ezzel: egyrészt látni akarom, ki az aki valóban komolyan gondolja, másrészt szeretnék részletesebb képet kapni a jelentkező emberekről.

Tisztázni szeretném azt is, hogy bár a guild megalapulásának egyik fő motivációja a családbarát raididőpont, ez a guild NEM baráti (social) guild. Ez alatt nem azt értem, hogy nem szabad barátkozni, poénkodni, hanem azt, hogy a guildnek nem ez a célja. Nagyon örülnék, ha jó hangulat lenne és menne a poénkodás/haverkodás olyankor, amikor ez a progresst nem zavarja.

De a guild célja a hatékony raidelés. A cél az, hogy a content gyorsan farmon legyen, aztán ha ez megvan, a taktikák magyarázgatása nélkül chainpull végig (lehetőség szerint). Pöcsölés nincs, pisikakicigi raidenként kb 1x10 perc, aki pedig nem tud felnőni a feladathoz, azt nem visszük a hátunkon. Pöcsölős, béna embereket cipelő guildet minden sarkon találnánk azt hiszem. Még akár 21 órakor kezdőt is. Kicsit tartok attól, hogy sok jelentkező ezzel nincs tisztában, de majd meglátjuk. Annyi biztos, hogy a jelentkezők között van kb 10 olyan ember, akit személyesen is ismerek ÉS tudom, hogy alkalmasak a hard mode (heroic mode, ha úgy tetszik) raidekre. A maradékról pedig majd ki fog derülni, hogy alkalmas-e.

Ez a fajta játékstílus igényel némi játékon kívüli időbefektetést (raidboss taktikák és a classunkkal kapcsolatos dolgok megismerése), cserébe a játékon belül gyorsabban lehet haladni. A raiderek teljesítményét szükség esetén értékeljük, elemezzük, megkeressük azokat a pontokat, ahol fejleszteni lehet/kell a teljesítményen. Anno amikor a macirunt próbáltuk tető alá hozni, több teljesen reménytelen próba után frapsoltam egy próbát és másodpercre pontosan kiírtam, hol mennyi időt töltöttünk és mivel lehetne javítani az eredményen. Azt hiszem ezután már csak 2 sikertelen run volt, aztán végre sikerült megszüntetni az elemzés segítségével feltárt gyenge pontokat és kihoztunk 11 macit a 3.0.2 patchig. Ilyesfajta mélyelemzésekre is lehet számítani szükség esetén. Ez egy ilyen guild lesz, aki ezt élvezi azt várjuk szeretettel. Akit a játék nem érdekel ilyen szinten, azt nem. Nem fogunk bejönni egymásnak :)

A guild weboldala
Várom szeretettel a guild iránt érdeklődőket (akik már jelentkeztek az eddigi formon, vagy akik csak most döntöttek úgy, hogy jönnének) a guild weboldalán. Még kezdetleges, de a célnak megfelel.

http://omnislash.wowstead.com/

A weboldalon minden le van írva amit tudni érdemes: megkérném a jelentkezőket, hogy regisztáljanak és készítsenek egy jelentkezést az ott leírtaknak megfelelően.

Nincsenek megjegyzések: