2007-10-02

Kara #5

Sajnos a tegnapi nem sikerült valami jól. Eszti (ele shammy) kiment Ausztriába dolgozni fél évre, a bátyja állt be helyette játszani. A shadow priestünk se volt kéznél, helyette egy kék geares rugó sorolt be.

Végre volt lock, így Arant 1shotoltuk, ezután viszont sok örömünk nem volt, Prince 3x is kinyírt minket, ebből kétszer 20% alatt, egyszer még phase2 során. Nemnem, nem tankhalál, hanem a kibaszott infernalokat pakolta úgy végig hogy a lehető legrosszabb helyen legyenek. Beszopatta a meleet aztán a rangedet is, végig ez ment. Emellett az első próbánál nem is hallottam, merre kéne húznom a bosst, köszönhetően az új szuperköcsög hangrendszernek, ami úgy működik, hogy 2 méterről már semmit nem hallani, de ha valami közel van hozzád akkor üvölt mint a sakál. És hát amikor a falnak húzok valamit, mint pl Princet akkor az közel van. Kifordíthatom a kamerát a raid fele, de az sem mindig kényelmes.

Egyébként érdekelne, hogy 2. fázisban hogy halnak meg a tankok mert nekem még csak úgy sikerült, hogy kvázi hátulról ütött a boss (újrapozícionálás során shadow nova túl messze ellökött, egymás felé mozogtunk utána és nem álltam meg talán időben, ezt úgy érzékelte, hogy már a háta mögé kerültem, latency rulez). Demo, Improved TC, shield block, stoneshield poti ha fent van én még nem kaptam akkorát hogy 5K hp alá essek. Kezdetben 520 def, 22% dodge 19% parry volt, tegnap 3%-kal magasabb dodge, a legdurvább amit kapok az 3.5K 3.5K, 5K crush. Az összes támadás 1.5%-a crush (ez 6-7db crush egy kill alatt) amiből 1-2 darab az elején van amikor a kezdeti aggro és pozícionálás miatt fosom le hogy crushol-e vagy sem. Biztosan lehet szerencsétlen ütéssorozatot kapni, de ez eddig nekem kurvára valószínűtlennek tűnik, már amennyiben a tank rendesen mitigál és szemből ütteti magát. Igenis arra gondolok, hogyha rendszeresen meghal a tank phase 2ben healspam mellett akkor valamit ő basz el.

Amúgy a dodge növekedés egyik oka, hogy tegnap kiesett Prince előtti utolsó trashből a boots of elusion, yeah yeah :) Még 3% dodget tudnék szerezni simán, csak kéne végre a Devilshark Cloak SV főbossból és a Moroes trinket.

Komolyan gondolkodok rajta, hogy a legjobb dodge és block rating cuccokból Karával bezárólag lehet-e olyan setet összeállítani ami scorpid sting, gotw és bok segítségével passzív crush immune - valami azt súgja, hogy csak kicsi híja van. Ideje exceltáblázni :D

Nincsenek megjegyzések: