2008-10-25

Baron 45 - solo, holy priesttel :)

Kék post szerint 1% lett a Baron lova az eddigi 1:5000 dropratehez képest. Szerencsét kellett próbálnom! Healer geart használtam staminás darabokkal kiegészítve.

Hát nem volt kulcson se Strathoz még ma délben :) Úgyhogy Scarlet oldalról kellett befurakodnom az UD oldalra, ahol Barthilas várt. Nincs vele semmi baj, csak nagyot üt és egyre gyorsabban, egyre nagyobbat. 2 smite, 1 gheal. Ritmusosan! :) Elsőre nem sikerült leverni, aztán rájöttem hogy többet kell healelnem. Amúgy is csak egyszer kell leölni a kulcsért, a Baron runhoz elvileg nincs szükség a megölésére. Legalábbis nagyon remélem, mert ez egy köcsög.

A trash jórésze skipelhető. Ami nem az nagyrészt banshee és pók, ezek kb nem tudnak megsebezni. A sima melee élőholtak 500akat ütnek, nem túl komolyak. Anastari nem MCz és a szar spelljeinek 90%-a resistelhető. Nem is részletezem, az egész igen könnyű.

Az első nehézség az utolsó nagy terem, ahol jönnek a nagy dagi abominationok. Ezek nem ütnek túl nagyot, de amelyik kis slimeokat idéz az nagyon megeszi a manát (holy novázni kell) és van hogy egymás után zsinórban jön 2-3. Itt volt hogy renew+wandozás ment már csak.

Ramstein a legdurvább boss itt. 1200-1500akat üt és 5sec stunokat nyomat. 2 gheal 1 smite, 1 renew :) Inner firet fenn kellett tartani. Jó móka. Az utána jövő 5 skeletonos csapattól is féltem, de nem gázosak, 500 körül ütnek, aoezható a pakk. Egyet shackléztam a biztonság kedvéért.
Baron egy pite szar, nem üt semmit, a spelljeit szokás szerint könnyen resistálni lehet. A skellik 1 holy novától behalnak. Nagyritkán kell 1 gheal, aztán lehet lootolni.

Achievement nem jár. Szemétség.

Az ultimátum lejárta után elkezdi "leszívni a fogoly agyát", de befejezni már nem hagytam és így is meglett a timed.
Lovat nem dobott. Majd jövök még.

2 megjegyzés:

Anarch írta...

Meghoztad a kedvem nekem is, kipróbálom.

Zka írta...

Eddig 4-ből 0 :)
Amúgy nem üt olyan durván Ramstein se, a renew ha fent van, nem lesz nagy gond, második killre már nagyon könnyűnek éreztem.
Csináltam videót is ha érdekel valakit :) Az útvonal miatt főleg. Próbáltam más útvonalat is, de nem volt gyorsabb.
Most pókboss-anastari-pókboss-frostmageboss irányba megyek. Elvileg lehetne anastaritól egyből a frostmages felé menni de nem volt gyorsabb úgy se.