2009-01-12

Malygos 10 down

Hát ez nem egy bonyolult boss, bár nem is túl egyszerű :) Viszont jó idegesítő, 25ösben DPS voltam rajta és sírni lett volna kedvem, annyira fos volt. De erről majd későbbi postban. Röviden annyit hogy Maly25 szerintem overtuned (a többi LK bosshoz képest tutira) és aki kitalálta hogy landolás után rögtön lehelljen, az egy idióta buzi fasz volt.

Maly 10 a szokásos módon ment, viszont folyton a p3-mal szoptunk továbbra is. Most a shieldelés úgyahogy OK volt de a dps kevés volt, nagy nehezen sikerült összehozni egy próbát ahol mindenki életbenmaradt kb végig és a drake DPS is jól ment. Az első boss volt LKban amit sikerélmény volt lefektetni, viszont azt hiszem kevés ilyen idegesítő encounter van, úgyhogy nem hiszem hogy szeretni fogom. Az ólajtó pajzsért járni kell majd viszont sajnos.

Próbálkoztunk adhoc módon 1 drake up mókával 10 fősben, nem tűnik annyira nagy számnak viszont kell valami offtankolásra képes kaszt, mert 1 tank a bosson, 1 a draken. A drake tank nem tudom hogy kezeli az addokat, mert egyrészt nem tud közlekedni a drake miatt (raidre lehellet -> wipe), másrészt a drake+3-4 add a 30K alá debuffolt maxhpval elég gyorsan halálhoz vezet.
25ösben az 1 drake up teljesen triviálisnak tűnik hacsak nincs valami extrém damage buff a boss lehelletére így. Ott ugyanis 1 dpst tankra cserélni nem okoz különösebb RDPS változást.

Na Maly-10 shot:

Nincsenek megjegyzések: