2009-01-26

Raidben is

Tegnap este a TréKom netkiesése miatt elég sok ember nem jelent meg a raiden, így Sarth25-re meg Patchwerkre sikerült bejönni priest alttal. Sarthon kb semmi healelni való nem volt 5 healerrel, ittott volt pár luk, foltoztam flashel és ennyi. Halál unalmas volt. ~3 healer oda reális, ha kiáll mindenki a tűzfalból.

Patch25 már izgi volt, 7 healerből 2 alt volt velem együtt. A gearem drámai szar, ma lesz csak időm összerakni valami gearelődési tervet, addig meg LK kékekben (sőt van zöld is), meg T5ös cuccokban vagyok úgy kb. Csak a tényadatok rögzítése miatt: 14.3K mana, 11.5% holy crit, 177 manaregen kasztolás közben, alig 1% haste és 1425 spellpower az unbuffed statok. A legtöbb heroic bosson manaproblémám van. De 25 fős raidben annyira durvák a buffok, hogy ezzel simán lehet Patchwerket healelni és még csak utolsónak se lenni... Tényleg elég vicces ez a kiegészítő.
Patch25 heal az kb úgy néz ki, hogy ha a tank max hpn van, akkor pom, amúgy gheal. Megszakítás nincs - elvileg. Sajnos ilyen regennel nem bírtam végig megszakítás nélkül ghealt spamelni, kéne kb úgy ~100mp5, hogy megtehessem. Vagy ha lehetne még CDre potizni, az is segítene :)

Nincsenek megjegyzések: