2008-01-17

Hello Hydross

Tegnap volt némi bénázás Lurkeren, így csak 3 Hydross tryra volt időnk. Az első 2 borzalmas volt, aztán kicsit összeszedtük magunkat és már csak az addkezeléssel volt komolyabb gond, de szerintem azt se lesz nehéz megoldani. Olyan 50%ig mentünk aztán egy fázisváltásnál egy lock lehúzta, de nemtom miért nem ment át a poison oldalra ha már ki volt adva az utasítás rá... Ha az addozás megoldódik, lesz több DPS a bosson, mert így nagyon a szélén táncoltunk az enrage timernek, ha extrapoláljuk a teljesítményünket 100%nyi csatára.

Az invis potis pullt használtuk, teljesen okés. Ha nem járna le 2 pull közt vagy elfogy a poti akkor szerintem teljesen jó egy interceptes pull is. (berzerker stance, bloodrage, intercept, berzerker rage, defstance)

Elég egyszerű csatának tűnik, a fázisváltáson kívül sokmindenen nem lehet elcsúszni. Vicces, hogy a res gearben (kék cicanadrág, totálbrutál vicces kinézet) mennyire szar az aggróm - annak ellenére hogy egyhelyben állva tankolom, nem kell shieldblockolni (debuffolni viszont részben kell) és általában van BŐVEN rage, mégis csak 739 TPS jött ki átlagosan az első fázis alatt. Ez mondjuk bőven elég volt ahhoz hogy a salvás DPSek a kanyarba se érjenek. Rendes threates cuccban ilyen körülmények közt nem nagyon esnék 1100 alá.
Ja igen, mit lehet tenni azellen, hogyha a tombot melee DPS kapja akkor ne 5en legyenek tombban, majdnem megölve az MTt is? Tudom 8 yard, de szét lehet állni 5-6 meleevel úgy, hogy ne öljék le egymást?

Van egyébként videó, csak az officer csatit nem tudtam kitakarni rajta úgyhogy nem linkelem nyilvánosan :)


** Jó ma a WWS... **

Position in queue : 541

Estimated time : 19 min 09''

Nincsenek megjegyzések: