2008-01-28

TK 3/4 terelése farm státusz felé

Ma 1 lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy 3/4 TK farmon legyen. Al'ar harmadik próbára ment le - az elsőn nemtom mit bénáztunk el, a másodikon pechünk volt azzal, hogy a phase1 végén felrobbanó boss megölte az egyik maintankot. A harmadikra szép volt minden.

A spellreflect MŰKÖDIK, phase2ben volt 1 vagy 2 buffet összesen, simán oda lehet menni reflecttel amikor rebirthet nyom. Akin molten armor van az pedig futkos felalá és ami flame patch útban van azt felszedi vele. Bosstankolás közben a lábunk alá spawnoló patcheket is fel lehet szedni. Fun! Remélem innentől kb 1shot lesz. Phase2 elején meghalt 1 healer, egy másik még a pull előtt DCzett, így effektíve 4 healerrel nyomtuk le.

VR 1shot, Solariannál viszont volt némi bénázás, elsőre valakinek szar volt a healer makrója, így sok healer/DPS döglött meg, másodikra valaki berobbant a raidbe, harmadszorra rendben volt. Pala healer amúgy NINCS, mostanság csak 1 aktív holy palánk van, neki is most elromlott a gépe aztán frozen lett az acca :O
A trash is egész jól megy, effektíve nincs már trashwipe, a melee szokott meghalni aoekban meg VR trashen a klotik a fűrészlap spammelő szarrakás moboknál.

Remélem még 1-2 nekifutás és teljesen farmra kerülnek ezek a bossok és 1shot lesz ez a rész.

Loot Reaverből elvittem mostmár a T5 vállast, mert szexi.


És a kiláccó pocival tankolás is kúl! Durva, 17K armor és nem jut anyag a hasamra! Micsoda kókler szar :D Igazából titkos álmom, hogy szoknyában tankoljak, WTB szoknya! :D

Nincsenek megjegyzések: