2008-01-08

Végre #2!

A hétvégén végre durván 10. killre dobta Nightbane a tank chestet, amit örömmel be is zsákoltam :) Köszönet Ildarnak, hogy passzolta!

Aztán ma este némi bénázás után végre megdöglött Lurker egy elég hosszú és heroikus csatában. Azért a farm státuszhoz kell még pár kill. Dobott fasza DPS warrior lootot, meg 2 void krityót és egy LW receptet. Fasza :/

Lurker kill videó! (~74MB, save as, mert nyomi a szerver, 1:00-ra fent lesz tán)

Benéztünk Maggihoz is, a banishból elsőre kihoztuk a bosst, de a kockázáshoz közünk nem volt :) Az első 2 addot fogtam, a trükk annyi, hogy rage potival kell nyitni, akkor könnyebb aggrót tartani rajtuk. A bossra maradjon ~50 rage különben esély nincs felvenni, 5-6K melee, 10K cleave, valami kurva brutális de tényleg... Nem tudom le fogjuk-e ölni, jó setup kell sok healerrel és jó DPSsel, valamint a kockák kezelése elég kockázatos...

Hydrossra kell resist gear ami drága és van aki szerint nem könnyű csata. TK elejét tippeljük leginkább következő állomásnak, VR aztán meglátjuk :)

ÚRISTEN 1 gnóm van mellettem, vki retusálja ki! :D

A gearem most úgy áll egyébként h full raidbuffolva, flaskkal az alábbi 2 szélsőség közt tudok választani:

31% dodge, 18% parry, 18.7K hp, 15.6K armor
17% dodge, 17% parry, 21.7K hp, 16.8K armor

Inkább egy kevert megolást szeretek használni, Magin és Lurkeren, de Gruulon is az jött be legjobban ahol a dodget és stat kevertem kicsit, 24% körüli dodge és 20K+ hp megoldással, némi aggro cuccal.

Nincsenek megjegyzések: