2008-01-10

Hello TK!

Bementünk TKba. A palákra raktunk egy raidmarkot, hogy ne olvadjanak bele a gay háttérbe :D
Trash tapasztalatok: első humanoid pakkok full káosz, de 3 sheeppel nem volt semmi gond.
Alar repkedős trash... Na aki ezt kitalálta, arra ítélném hogy ezt a termet pucolja abban a napi 22 órában amikor kétajtós szekrény csávók nem kezelik épp a farát :D
Szal az a rész egy szar.

Alar utáni robotok: pite. 13-16K overcharge spellreflect: priceless!

VR trash első pullján wipeoltunk vagy 4et... Na az még egy olyan buziság hogy a fal adja a másikat. 2 folyamatosan 1K aoe DPSt nyomó démon és egy robot ami 30 méterre knockbackel, ezt is aoeban jó nagy távolságon belül. Basznámeg. Na megoldottuk valahogy, szerintem nem sok gond lesz a trashhel ezután a maiakból okulva.

VR első pullra az elején elhalt 2 healer, alulhealeltek lettek a tankok, wipe 75% körül.

Második pullra viszont az egyik MT olvasta folyton hangosan Ventrire hogy kire megy az orb, így 50% után is még mindenki élt. Korrekt volt a kill, durván 50%-ig rajtam volt az aggro :D A druid offtank szerint azért mert folyton ő volt aggroelső de 110%ot nem érte el, így nem húzta le, de ő kapta a knockbacket. Gyakorlatilag azonos TPSünk volt csak ő kapta a misdireket. Hát nemtom, lehet :) Mindenesetre amikor rajtam volt a boss, 800-1100 TPS ment bele, most teszteltem az új tankgomb kiosztást ami annyiból áll, hogy heroic strike egérgörő fel, shield block görgő le. így ha a boss lájtosan üt (és kell védekezni crush ellen), lefele görgetek, ha erősen üt akkor fel-le. A billentyűzeten meg csak a globalcd-s aggroskilleket kell CDre nyomni és csók, megvan a max TPS.

Miután az aggro leesik, pounding előtt nem sokkal berzerker raget aktiválva elég sok raget lehet lopni, meg a mighty rage poti is jó barátunk ugye!

WWS itt

Megdöbbentő, hogy szado priest 2. fury warrior 3. :) És nem húzta le senki. Szokatlanul jó volt a DPS :)

Mindezalatt iwiwen 2 spamet kaptam, megírtam nekik h a kurva anyjukat spameljék.

És killshot:


A következő célpont Al'ar, az előtte levő faszláma madarakra a tankolási javaslatom: az összes tank beáll EGY sarokba, valamelyikre rálövik a pakkot és free for all AOE tankolás, ott dögöljön meg a CCvel szarakodás meg wingbuffet miatti futkosás ahol van.

Nincsenek megjegyzések: