2008-05-08

Mindenkit utolér

Asszem kedd este voltam egy SP heroic pugban shadow priesttel. Csapat: druid tank, balance druid, hunter, resto shammy (guildtárs), meg ugye én.

Első pullon wipe lett volna, ha én nem veszem át a healt :D A hunter valamiért nem tudta csapdázni/benntartani a kijelölt addot, a balance druid lehúzott mindent és így tovább, gyors healerhalállal indult. Harmadik pullon a hunter lassítót tett le fagyi helyett, az is komikus volt :D De azért haladgattunk, a tank 1 mobon tudott csinálni kb 500 TPSt, kb eddig terjedt a tudása. Bossokon /dance tette ki az időm jelentős részét. Trashen meg megelőző fade ment CDre, ez amúgy tök zsírul működik. MCzgettem amit lehetett, a soothsayereket is lehet ám, imba! Semmi komolyat nem tudnak, de legalább nem MCzgetnek és nem ütnek játékosokat kontroll alatt.

Végülis ki lehetett bírni, bár elég sokszor kellett átvennem a healt a hatékony tanknak köszönhetően elhaló healertől :)

-- * --

Tegnap pucoltunk 5/6 SSCt, első 3 boss nagyon sima volt, 5:33-as Hydross kill, meg ilyenek. FLKnál sajnos kicsit kevés volt a 6 healer (ebből 2 új tag, egyik Kara szintre való gearrel, a másiknak meg jelek szerint a flash healen és cohon kívül tiltja egyéb spellek használatát a vallása, vagy nemtom :D). Végül +1 healer behozásával már lement. Morogrimen is volt egy kis szopás, 12% körül elhalt kb minden healer, úgyhogy az wipe lett :D Leon 15% alatt továbbra is a fél raid kinyíratja magát, ettől is mindig agylobot kapok. De amúgy tűrhető volt.

-- * --

SSC közben whisperelt egy hunter, hogy van-e felvétel. Hát az bizony nincs. Megnéztem a gearjét, elég szar volt, csomó kék... Hát így pláne nincs. De a korrekt, tiszta elutasítást nem fogta fel, elkezdett erősködni, hogy de miért baj ha van a guildben csomó hunter, BC előtt is volt 10-15 hunter mindenhol. Mondtam, hogy BC előtt 40 fős raidek voltak, nem 25, valamint az első pár raidinstához elég volt 15 jó játékos a többi meg mindegy milyen volt. Na ezen besértődött, hogy milyen faszság már, ez nem katonaság és egyesek azt élvezik hogy valakit elutasíthatnak. Megállapodtunk a raiddel közösen abban, hogy ez a gyerek egy vadbarom.

-- * --

Úgy látom, mindenkit utolér a guildbank kifosztás témája. Nálunk eltűnt 56 mark of illidari, meg csomó gruul flask és némi foodbuff asszem. Az Illidari gázos, de a többi nem vészes annyira - szerencsére elég kevés dolgot volt joga elérni. Egyúttal eltűnt a guildből az a próbaidős holy pala aki 3 hét szünet után épp a napokban logolt be újra. Érdekes egybeesés, nem? A vicces, hogy nem csak a guildből tűnt el, de a szerveren, sőt az egész wow armoryban nem találni ilyen nevű embert már. Tehát törölte vagy name change. Vagy transfer + name change.

Persze lehet, hogy nem ő volt, hanem ellopták az accát. Egyelőre nyomozunk. Visszaadni nem fogják csak ha kiderül, hogy hackelt accról rabolták ki a bankot. Sőt, és mostkösscsomót: a bank logban "unknown" szerepel a kirabló személy nevénél, és a Blizz nem hajlandó megmondani ki volt az, mert privacy (személyiségi jogi) okok meg faszom. Hát ekkora baromságot bazmeg! Amíg a guildben van, addig nem érdekes, hogy logolva van, ha meg kilép/lelép akkor már privacyba ütközik? Logika??? Finoman szólva is faszság ez.

A srác emailje és IP címe megvan, az emailre küldtünk neki levelet, amiben megkérdezzük, nem tud-e valamit a dologról. Majd ha lesz hír, írok róla.

2 megjegyzés:

Aloha írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Aloha írta...

Update guildbank ügyben a korrektség kedvéért: feltörték a srác accountját, első körben eladták az összes felszerelését (itt valami haverja kiszúrta, h meztelenül rohangál IF-ben, de sajnos nem tudott ellene tenni semmit), aztán ráadásként kipakolták vele a guildbankot, majd a végén törölték az összes karakterét.
Most tárgyalunk a Blizzarddal, első körben karakter visszaállítás ügyben, aztán majd visszatérünk a bankos sztorira.