2008-05-05

ZJ2

Tegnap végre megint volt időm lejutni ZAba, tök jó volt, megvolt a második clear is. Janalain meg Szexlordon kurvasokat szoptunk, nem tudom van-e ezekre valami tuti taktika. Pontosabban Hexlordon nem a taktika volt a problémás, mert az egyszerű mint a rajzszög.

Az első 3 boss (Nalorakk, Akilzon, Halazzi) nagyon gyorsan ment, kb 5 perc híján megvolt timerre Halazzi is. Ha nem lootolgatunk trasht és a bossokon is group loot van, meg nem altok DPSelnek akkor simán a realitás talaján áll a 3 bossos timed, 3 healerrel. Meg persze shadow priest se ártana, mert annak híján kicsit több volt a manabreakre fordított idő, mint szeretnénk egy timed során.

Janalain folyton rosszkor jött a teleport, kint mászkált 10 madár, vagy a hatcher ment át bántatlanul a túlsó tojáskeltetőhöz és kinyitotta az egészet, volt hogy egyszerűen eltaktikáztuk. Volt, hogy a druid tank kb 1sec alatt elfogyott enrage után :) Na ekkor átvettem a tankolást full avoidance gearben, a healerek elunták magukat, meg a tojásozás is jól ment, sima kill volt. Hihetetlenül durva különbség van egy ~50%os avoidanceben tankolás és ~60% közt is ezen a bosson. Enrage után minden % avoidance aranyat ér a crushok elkerülése miatt. Itt egyébként még mindig erősen javaslok betolni egy ironshieldet enrage után.

Hex Lordon meg olyanokkal szoptunk, hogy misdirt megkapom, hunter lő a bossba, erre RÁ megy a boss és nem rám :O
Utána spirit bolt alatt a priest MCben álldogált, heal híján elhalt egy rakat dps meg healer.
Aztán meg olyannal, hogy pala souldrain során én bent álltam 2 oszlop közt egy kiugró részen, ezen meg valami grafikai engine probléma miatt nem látszik a consec egyáltalán!
Majdnem belehaltam, mire feltűnt és kifutottam, viszont a melee meg még pár ember nem csak majdnem halt be. Emiatt wipe. Ne álljatok az oszlopok közti bütyökre! Fontos taktikai elem!...
Ilyenekkel szoptunk baze.

Aztán ZulJin kb 5 új emberrel elsőre 10% alatti wipe (kicsit sok volt a halott p4-p5ben), másodikra sima kill. Az egy tök király boss, kicsit talán könnyű is :) Az a jó benne, hogy nincs semmi misztikus nehezen megérthető képessége a phase3at kivéve. Bárki bármit mond, a kurva whirlwindek kerülgetése igenis a misztika körébe tartozik. :D Egyébként minden phase jól elkülönül és csak 1 vagy 2 dologra kell figyelni mindegyikben, ezért tanulható gyorsan ez a boss.

Most elmaradtak a first killen történt váratlan tankhalálok is, pedig nem sokat változott a gearem és a healer setup se. Sajnos most is rendszeresen 5-10 FPSem van ami nem sokat segít a fázisok elején aggroresetkor meg p5ben a fire pillarok elkerülésében, de whatever. WTB új videókártya.

Nincsenek megjegyzések: