2008-05-02

Timbal

Hát ma sikerült menni egy heroic Magisterst... Druid tank, shammy healer, shadow priest és 2 lock. A pvp boss szarrá szopatott minket interrupt és rendes CC híján. Valamint a mortal strikeos addot is megkaptuk, az olyan sebességgel baszta szét a csapatot hogy gyakran az első spellt nem tudtam elnyomni. (jellemzően binding heal :D) Végül az egyik lock helyett maget hoztunk be, teljesen sima volt úgy. Valszeg fearlockolni lehetett volna azt az addot, de azért érdekelne az encounter tervezője által használt drog. Mert biztos nem egyszerű szer volt.

Az első bossból esett a fel-tinged mantle, a pvp bossból pedig végre a Timbal féle trinket, omg spricc meg minden. Pár napja a cudgel esett a főbossból, úgyhogy alakul a szado priest gearem, jelenleg 1024 dmg unbuffed. Ma a főboss a spelldamages cloth chestet dobta, de a magenak lepasszoltam, így is rohamosan fogy a staminám. Megcsináltam az engi sityót is! A következő változtatások vannak hátra:
- shatar revered -> 22dmg/14hit enchant fejre
- ~30 badge -> sweltering gatya
- epic spellthread a gatyára
- hites és hit/dmg gemek sima spelldamagesre cserélése

Eredmény 1100 shadow dmg lesz, hit capelve, 8-8.2K maxhpval. Unbuffed persze. Ez már használhatónak tűnik.

-- * --

Ja és találkoztam egy hírességgel:


Sajnos nem sikerült megölni mert mindig megelőztek :D A scoreboard legalján foglalt helyet, legalább olyan jó játékos lehet mint amilyen értelmes a neve. (akinek nem rémlik, a Blackravensen volt róla külön post a neve miatt. URL nincs mert nem találom)

A BGken rinyáló faszkalapokkal meg annyira tele van a pöcsöm már, hogy hihetetlen.

Voltam egy WSGn, egy warrior végig picsogott hogy így meg úgy szarul játszik a nép és núbság a köbön ésatöbbi. (Hordások csapatában volt 5 rugó egyébként, de elég bénák voltak.) Meg hogy védekezzünk már, mert egyedül van a flagroomunkban. Jó, megsajnáltam, odamentem erre segíteni neki a flagroomba. Amúgy nem volt semmi fennforgás. Folytatta a sírást, hogy jaj csak 2 védő van és núb a csapat. Meg hogy meg akarjuk-e ezt nyerni, mert nem úgy néz ki. Mondom meg, de nem rinyálással. Épp ekkor jött be pár hordás a zászlónkért. Mondtam hogy jólvan öcsém akkor már csak 1 védő van, szia sok szerencsét :D Otthagytam a faszba a hordásokkal, akik el is vitték a flaget :) Olyan ideges lett, hogy kiafkolt. Aztán megnyertük a meccset 3:1-re.

Komolyan, a büdös picsának nem hiányzik ez a folyamatos "núbokvagytok" picsogás meg az "eztésazt csináljátok" parancsolgatás amit az allis játékosok nagyon nagy része nonstop művel. Annyira elrontja a játékélményt, hihetetlen. Nagyon ritkán találok olyan csapatot ami ha veszít is, megőrzi a méltóságát és nem rinyálja végig a 15 percet valami idióta kisgyerek. Ennél csak a rugók rosszabbak, kibaszott OP szarok úgy fel tudják baszni az agyam :D

2 megjegyzés:

Anarch írta...

Üdv Deli.

Ha ingame megkeresel majd az epic spellthread a gatyára probléma is megoldódik, csak szerezz sok primal manát :)

Zka írta...

Manát ízi farmolni warriorral :) 30-50 perc és megvan az 5 db. Annyi kell ugye?