2008-05-11

Zul'Aman fun

Ma egy egész jó ZA run sikerült... Megtörtént a guild első 3 bossos timed runja. Nalorakk, majd tagcsere: enha shammy destro lockra. Innen Akilzon, majd Halazzi. Nem lootoltunk trashen általában, bossokon group loot, a megmentett áldozatokat meg nem szabadítottuk ki csak utólag. így 3 perc maradt még amikor Halazzi eldőlt. Trashen volt pár halál, de semmi vészes. Igazán izgi volt és pörgős volt a chainpull. Végre meglett a dps chest Akilzon bácsiból!

Janalai trash is kifejezetten jól ment, nem volt wipe a kurva scoutokon. A boss is elsőre ment, úgy látszik ráéreztünk a jó tojáskezelésre.

Hex Lordon kicsit bután néztünk, mert a healszekcióban nem volt priest. Holy pala, resto shammy és farönk volt. Ehhez képest első pullra sima liba kill volt, 1 addot öltünk, sheep, shackle banish végig bent volt. Szerencsénk volt a lopott képességekkel is, nem volt pala drain :D Esett gnómos trinket :D Meg egy Heartless, amit elvittem mert szép és ne legyen shardolva már! Ja meg 2 ember folyatja érte a nyálát (nem voltak ott ofc) úgyhogy majd villogok nekik :D

ZulJinnél megint volt pár új ember, a 3as fázison elsőre elvéreztünk, aztán másodikra sikerült. Igaz kicsit érdekes volt, mert phase4 elején a mage DCzett és meghalt claw rage alatt mivel messze állt. Még páran meghaltak, így p5-öt 1 healer, 2 dps, 1 tank felállásban oldottuk meg, az innervate ment a hunterre meg ilyen szenvedések voltak :D Kivételesen nem 5-6 FPSem volt abban a fázisban hanem 20. Jaj mennyivel jobb volt. A félkarú rablóból egy parry trinketet ninjáztam.

Full WWS

-- * --

"Keresse meg a hibát a képen" rovatunk következik.
Death Wish top klán egy - gondolom - alt karija. Remélem viszont, hogy inkább csak egy családtag (asszony, barátnő, kisgyerek) játszik vele, és nem valamelyik T6-ot kipucoló emberke.

A többi gem is szép volt, intes gemek - mer az kurvára kell spriestnek, főleg ha a critet adó setbonust lehet vele elhozni! Mert az is kurvára kell! Igazából folytathatta volna a hit gemek bepakolását mert az legalább vicces, meg rá lehet fogni hogy benézte.

Végülis ismerek warriort aki top HC klánban van ezen a szerveren, de régebben heales gemeket tett a sisakjába, úgyhogy bármi előfordulhat :D

Nincsenek megjegyzések: