2008-05-12

Supremus down

Hát ma nagyon nyögvenyelősen indult a raid. Rekord túljelentkezés után csomóan nem kerültek elő, meg 2 tankunk volt csak... Elég szar volt trasht pucolni így, van pár nagyobb pakk ahol még CCt se lehet rendesen használni.

Najentus majdnem megvolt első pullra, de kicsit sok DPS hasalt el, másodikra viszont elég sima volt. Meglepetésként ért, hogy a WWS szerint 1043 DPSt toltam ki rajta kisDelivel, ezzel #6 lettem. És még egy rendes healert is elvertem healing doneban. Meg egy rendetlent aki meghalt :) Tök jó erre a csatára a szadopap. Érdekes amúgy hogy alap buffokkal + shammy totemmel 1300 körüli dmgem volt és ez az első határvonal az eddigi tapasztalataim szerint, ahol minimális potizással fenntartható egy majdnem maximális ciklus. SW:D-t ugye nem nyomtam CDre a magas környezeti sebződés miatt.

-- * --

Tudom, hogy ciki, de Supremuson ez nem az első esténk volt :) Első körben a tankok healelésével és egyáltalán az offtankok helybenlétével volt gond. Ma a kőkemény 2db tank legalább nem okozott bőség zavarát. A kite fázisban mindig rohadt sok halott volt, már majdnem trash repop volt - igazából el is kezdtek popolni a mobok, így volt egy utolsó pullra lehetőségünk. Az meg majdnem hibátlan lett, heroismokat eltoltuk az elején, aztán mindenki vigyázott magára. Az eredmény egy újabb first kill!

BTW. Ez bugos vagy miafasz? Hogy megy ez a hurtful dolog? A killen HÁROM tank volt rajta, mégis volt hogy egyszerre 2 melee is kapott hurtfult és meghaltak. Mindhárom tank melee rangeben volt és max hpn. Azér bazmeg. Az ilyenek miatt annyit szoptunk... A wowwiki szerint csak a HP számít a hurtful célpontválasztásakor, de kezdek arra gondolni hogy ez nem így van. Hülyeséget meg simán írhat, helyből pl azt írja hogy crushol ez a boss. Pedig nem.

2 megjegyzés:

Horasz írta...

Deli, mostanaban nagyon buzik a kill shotjaid, vashj is el van ferdulve, ez is oldalra nez..mi van veled?:D

Zka írta...

Túl kevés célzóvizet iszok :D