2008-05-05

ProGamers

Hát ha egy guildet ProGamersnek hívnak az biztos nagyon komoly hely, csomó profi gamerrel ugye! Jó szokásom a retardált megnyilvánulásokról screenshotokat készíteni, és feltűnt, hogy ebből a ProGamersből milyen sok screenshot készül. Komolyan, be kéne lépnem oda vmi alttal, hogy további anyagot gyűjtsek. Elismerem, a shotok java kifejezetten attól vicces, hogy milyen guildnév alatt követték el.

HUNITTA FLÁJTMASZTER? Nyilván nem szégyen az ha ezt egy Pro nem tudja (ahogy az angolt sem). És a yellben történő kommunikációs kísérlet is menő dolog.
IDKFA, IDDQD

___Hi__kUrvA_menŐ vok baazZeeEE__ Éshamár ott vagyunk egy gyors BT boost is níd. PRO játékosok nem PUGolnak. Őket végigviszik, már ha méltók arra, hogy egy ilyen Prot boostoljnak.

Ő a kaukktojás mert Spider Pig Fanclubos, nem ProGamer. De ha ezt komolyan írta akkor beprotezsálnám a Pro-k közé. Amúgy pvp geares mage. Pvp = skill, mint tudjuk.

A profik mindent tudnak, amit nem, azt sayben kérdezik meg! Mindemellett a profiknak nem kell flurry, anélkül is tök imbák.

Nincsenek megjegyzések: