2008-08-01

Kael vidi + Arcsi wipefest

Előszöris itt egy kis Kael videó. 4 perces, phase 4 és 5 részletek, valamint a tűzgyújtás Shatt közepén. Nem nagy cucc. Lehet röhögni mit bohóckodok rajta :D

Kael meghala vala (56 MB)

-- * --

Tegnap este Archimondet piszkáltuk. Eddig durván 2 pull volt rajta amikor először bepucoltuk magunkat odáig. Megnéztük mit tud, fun volt, hazamentünk.

Na tegnap viszont 22 pull volt. Elsőre eltaktikáztuk a befutást, 1 szál heal nélkül meghaltam, vicces volt. Harmadik pullra 60%-ra ment le, kb másfél percig senki nem halt meg. Aszittem menni fog ez, hát onnantól kezdve kb mindig az első ember meghalt akivel bármi probléma történt. Air burst? Halott. Tűz? Elég. Fear? Tűzbefut és elég. Fixen. Hát a faszom :D De még olyan is volt hogy az első áldozat le nem szedett curseba halt bele.

És ez nem javult kicsit sem, pedig pár try után DPS stop volt, hogy mindenki csak a túléléssel foglalkozzon. Szörnyű. Tudom, hogy lassan tanulnak az emberek, ezt már Vashjon és Kaelen láttuk, de azokban a csatákban minimális a random, itt viszont az a lényeg hogy sorra kezelni kell a váratlan helyzeteket, képességek szar kombinációit. Ott működött a szájbarágás, itt nem tudom fog-e. Nem tudom lesz-e javulás a következő estén, de igencsak örülnék ha nem az első problémánál lenne wipe hanem ez a szám erősen kitolódna.

Nincsenek megjegyzések: