2008-09-16

Anyád down! + PTR

Ez a boss egy fos. Shahrazról van szó. Farmolj shadow rest, aztán ne szopd be a randomot "20K++ burst sebzés tankra" vagy "raid közepére fatal attraction, lehetőleg olyan akinek lagos a gépe" formájában.
Aztán meg Councilra fel kell húzni a spell detailt, amit itt levettél :D

Hello Council!Council amúgy egy jó boss, Maulgar v3.0 vagy ilyesmi. Állj ki az aoeból, szakítsd a spellt és ne aludj be az unalomtól. De egyébként jó, tényleg. Mothernél 5x jobb az biztos.

-- * --

Ezekután sokkoltuk magunkat egy PTR instance runnal. 3an kipucoltuk heroic shatteredet, timeren belül :) Érdekes volt. A warriortank 500-780 DPSt mutatott fel pullonként, a Diamond Threatmeter ami a wow szerverről kéri le a threat adatokat pedig 1500 TPS alatt nem nagyon mutatott, singletargeten ha volt kicsit is rage akkor 3000 körül. Az első bosson a mage ~1300 DPS melett a threat szintem felét se érte el kb.

Voltak viszont érdekes aggróviselkedések, többször előfordult hogy egy mob amin volt 20-40K aggró hosszas tankolás után, simán lement a magera aki belelőtt 2 kisebbet csupán...
A shockwave targeteléssel instában sem volt bajom, lehetne nagyobb, szélesebb, whatever, de igazából teljesen használható. A thunderclap 6 seces cdjéhez nehezen szoktam hozzá. A 8 targetre bővítő glyph igen fasza volna, ha tudnék szerezni :)
A főbosson felgyűlt 4-5 add, simán meg lehetett őket tartani TC/SW cdre nyomásával.

Pár screenshot a skill breakdownról. A tankolást végig battle shouttal csináltam, így macibuffal és str scrollal 1300 körüli APm volt.

Nincsenek megjegyzések: