2008-09-14

PTR 1

Bejutottam a PTRre ma, nem volt túl nagy tömeg, nem tudom mi van :) Bohóckodtam a karakterekkel, főleg a warriorral. Nagyon bejön a prot fa, az új talentek kiválóak. Ami csak itt tűnt fel, hogy az új shield block ingyenes, szóval nyugodtan rá lehet makrózni a shieldslamre, kivéve ha stratégiai (defenzív) célunk van a blockkal. A shockwave tulajdonképp egy aoe-concussion blow. Ugyanannyit is sebez és ugyanannyiba is kerül. A shockwave valóban nem hat nagy területre, de nem volt problémám célozni vele. A thunderclap is durvákat rúg, 500-600 hit, közel 1K critek. Shockwave kloti mobokon akár 1300 crit - most durván 1200 APm van battle shouttal. Érdekelne, raidben 2K+ APvel mi jönne ki a csövön.

A sword&board rengeteget procol, az ingyen SSek megkönnyítik a solozást, illetve a tankolást rageszegény környezetben. Az improved defensive stance enrage effektje csak defenzívben működik, ami elsőre meglepett, pedig logikus. Ezzel viszont kifejezetten érdemes defben solozgatni, sose értettem a warriornak miért nincs értelme így játszania. Most van!
A 8/2/51-es talentet próbáltam, jobbat nem tudok hirtelen mondani ennyi talentpontból. A damage shield talent sajnos nem működik egyáltalán. A recklessness is mókás, egyszerre minden célponton critel vele a shockwave.

Ami hiányzik, az a 20 defense ami talentből jött eddig. Csomót kellett variálnom a gearemen, hogy megmaradjon a 490+ defense. Aggro gearbe betettem a Hydross féle def trinketet, tiszta gyász :) Ennek ellenére és a blockvalue-metagem nerf után is is több a block valuem 50-60 ponttal, mint a jelenlegi élő szerveren.

Vannak bugok szép számmal. Apróságok, mint üres tabard a borbélyszékben ülve (OK ez lehet, hogy direkt van, nyakba tett lepedő a haj felfogására, érted, csak bután néz ki), meg durvábbak, mint repülő hátas dismountolás váratlan helyeken (ahol a talajon nem lehetne lovagolni, ha fölémész dismount...). Felmist felhőkből végtelen alkalommal lehet mote of shadowt szivattyúzni, érdekes - csak állok és spamelem az extractort és teleleszek primal shadow-al, haha :) Sajnos ez a bug biztos nem marad bent :) A karakter a másolás során elfelejtett jópár régi alapskillt, pl intercept, pummel. Ezeket újra kellett trainelni. Stormwindben a csatornákban nincs víz, de a csónakok még úsznak :) Beugrani nem mertem, hátha nem bírok kijönni :D

Hamarosan próbálunk egy guildes runt szervezni a talentek tesztelésére.


Achievement hasonlító:
Shieldslamocska:

Nincsenek megjegyzések: