2008-09-01

Ez nem volt RoS

Hát ettől a bosstól kicsit féltünk és nem gondoltuk hogy 1 trash clearből lemegy. 6. pullra halt meg, kis híja volt, hogy 4.re nem ment. WWS >>

Izgalmas csata. 3 fázisa van.

Az elsőben nincs heal (szerencsére aggro sem). Az aggró a legközelebb álló emberre megy, óvatos mozgással rotálni kell azt, hogy ki tankolja.

A másodikban a bossba tolt sebzés felét a boss visszasebzi az elkövetőre. Mindemellett van egy Deaden debuffja amit spell reflectelni kell rá - ez duplázza a rá eső sebzést. Jó móka amikor magek/lockok 12-18K-t critelnek a bossba és lefekszenek.

Harmadik fázisban egyre nagyobbat sebző dot kerül az egész raidre, valamint a raid sebzése is fokozatosan nő. Itt 10 secenként csinál egy soul screamet a boss, ami minden rage pontból 100 sebzést hoz ki - azaz gyors stance váltással meg kell szabadulni minél több ragetől, különben a tank fekszik.

Nagyon izgalmas tankolni, phase3ban a scream idegesítő, kaptam 9800as screamet úgy, hogy NEM volt full ragebarom, legalábbis nem látszott.

Videó Horasznál, 52MB


Leugrottunk Sunwellbe. 2 mageval nem mertünk továbbmenni az első pár pakk után, mert pozícionálási gondok miatt a sap lehetősége kiesett a további pullokon. Mennyit ér most egy sunmote? :)

6 megjegyzés:

Horasz írta...

Feltoltve a http://norb.rulez.org/~horasz/wow/RoS.wmv cimre

Zka írta...

tenksz, majd átírom a linket

Horasz írta...

Illetve itt is:)

http://www.youtube.com/watch?v=-rT_fNOLY4g

Horasz írta...

btw mi ez a fos zene....?

Horasz írta...

btw mi ez a fos zene....?

Zka írta...

Baszki ha meg metált rakok be akkor Twinsen sír :D