2008-02-11

Hello ZulJin (+vidió)

Rég voltam már ZAban... SSC elmaradt, vmi 4 healer jött össze, faszkivan. WTB more healerz!

Úgyhogy bementünk egy elég jól összeállított csapattal ZAba. Maci és Sas lement időre, vittem jobb híján egy Akilzon Talonbladet. Tök aranyos, ezzel tankoltam a trasheket végig :)

Janalai sok bénázás után lement, érdekes fight, jó tankolni mert pörgős. Halazzi elsőre, 14K armorhoz képest hatalmas fejlődés volt most CDre ivott stoneshield potival csaknem 20K armor. A 9.5-10.5-ös saber lash 8.5K körülire esett vissza.

Szex Lord Malacrasst is megnéztük, gigantikus trashkupac van előtte :D (8 mob asszem)

Maga a boss nem bonyolult, addokat CCzni, offtankolni, agyontoszni, bosst agyontoszni. És persze közben a raidszintű 10K-s aoekat healelni. A DPS felvett némi staminát meg shadow rest és életbenhagytunk 2 addot, ez volt a nyerő stratégia. Az elszívott képességek közül a pala volt a legcsúfabb, avenger's wrath + consecration = 3200as tickek aoeban, lol wtf.

Ha már ottvoltunk, megnéztük ZulJint is, eljutottunk a 3. fázisig, miután a 2. fázis legvégén megölt a maci...

Hexlord amúgy CoH priesttel és egy 4. offhealerrel 3. pullra ment. így easy volt, de amúgy nem tudom ezt hogy gondolta a Blizzard. Ha mondjuk nincs offhealer, és/vagy nincs shadow priest és/vagy nincs shadow res gear, akkor...???

ZulJin aranyos, 2. fázisban 4-5Kkat üt, plusz néha 5K overpower, ami megeszi a shieldblockot és paff 6K crush, emellett egy kis stun, szintén crush crush, dögőnemeg. Nagyon kell egy féligmeddig T5ös csapat az első 2 bosst kivéve, érezhető a T4es gearhez képest az előny, de nagyon.

WWS report

Videó HexLord végéről. (~29 MB, save as)


Mire jó a guildbank:

Talonblade, szexi:

Halazzi, kicsit buffok:

Janalai down:

Szexlord 1:

Szexlord fekszik, guild first!!!:

Hello Zul'Jin:

Nincsenek megjegyzések: