2008-02-19

Sunwell badge lootok - prot warrior szemszögből

Na mégis lesznek T6 szintű badge lootok - némi világszintű farmolás után megnyílik majd az őket árusító vendor.

Tank ring (nincs neve) 60 badge: armor, stamina és dodge egy ringen. A Morogrimből eső ringhez (sundered souls) képest több dodge, több armor de nincs rajta defense.

Chestplate of stoicism 100 badge: A T4 chesthez vagy a Panzartharhoz képest több stamina, armor és dodge, szép upgrade. Nem teljesen T6 szintű, sőt aggróban már a T5 chesthez képest is kicsit elmarad.

Girdle of the fearless 75 badge: szép adag stamina és hatalmas aggro ezen az övön. A most megvehető avoidance öv méltó párja lehet a gyűjteményben. Nincs más expertises cucc erre a slotra.

Sunguard legplates 100 badge: stamina, avoidance és aggró egyben, igazán jó upgrade mind a T4 lábas, mint a Wrynn dynasty felett. De a most badgeből kapható unwaveringnél is jobb szerintem.

Igazából már így T4 szinten se nagyon tudom, melyiket lenne érdemes megvennem, annyira nagyon nem változtatná meg egyik se a világot. Talán a leg tűnik jó választásnak, mert az avoidance gearemben mind aggró és stamina is bőven elférne még. Most van 70 badgem, ami nem sok, úgy 200at ki kéne farmolni mire kijön a patch, hogy tudjak kicsit válogatni.

Alapvetően egyetértek ezzel a wowheaden talált commenttel: I have no idea why people are freaking about these new pieces. Most are progression pieces (stam-based) and would only be used by a tank in BT and beyond for trash tanking. Not only that, but these pieces are NOT T6-equivalent. Far from it.

Fegyverek közt 2 fistet találtam ami _talán_ használható prot warriornak DPSre, de igazából teljesen kár lenne bele a badge. Mainhand - offhand Igazából az agi, hit rugó statok, az AP és a 2.5ös sebesség pedig szuboptimális.

Szal én nem ájultam el.

Nincsenek megjegyzések: