2008-02-28

Pillanatképek Feb-28

Hmm Lurker nehezebb, mint Morogrim. Úgy tűnt legalábbis ma este :D Volt vmi szánalmas 1% wipe Lurkeren, lemerült tele dotokkal miközben 2 melee add megbaszott mindenkit. Aztán még1 wipe szintén melee addokon, úgy látszik a sheepelés túl nehéz feladat még mindig.

Morogrim meg elsőre csont nélkül, teljesen röhej. WWS, tessék röhögni Lurkeren :D Trashen volt 1db missem összesen. Azt nemtom hogy sikerült.

Raid után nyomtunk egy hc SPt 35 perc alatt, CC csak a hunter trap volt. Jó kis insta, könnyű és tetszik hogy a felét ki lehet hagyni :D

Megvettem az unwavering lábast, pvp gearben 797 blockvalue. Az gnomeregan trinkettel 1057! Hétvégén majd tesztelem pár gyanútlan warlokkon.

-- * --

Sajnos lekéstem a 2800 TPS-t (nem misdirrel volt), de így is mutatós. Ezek a mobok frenzyvel ütnek mint a varrógép, parryzek és HS-t spamelek egérgörgővel :) Ennyi a durva TPS titka itt :) A gonosz hunterek mindig tranqzzák a frenzyt, pedig olyan fasza tankolni ezeket amíg 3x ütnek másodpercenként :)

Létezik, hogy ilyen fostalicska névvel bazmeg Ilidant farmol valaki, nem térek magamhoz. Ilyen neveket a 10 éves retard vérpistikék szokak adni a karakternek. Lehetséges, hogy ilyen ember eljut a content végéig? :D

Nincsenek megjegyzések: