2008-11-30

Ami szar

Hát azért nem mindennel vagyok elégedett az LKban. Ezek között van olyan régi dolog is, mint a fishing amit elkezdtem felhúzni cooking meg a Chef title miatt, de valami eszméletlen unalmas és idegesítő...
Viszont sikerült pár új dolgot is érdekes módon elkúrni. Gondolok itt a következőkre:

1) Chef title: végignyálaztam hogy mi kell hozzá és kurva erősen függ az egész a régi BCs cooking dailyktől: 4 olyan dolgot is le kell főzni aminek a receptje cooking daily random jutalmai között van. Ezek közül csak a csokitorta receptje szerezhető meg alternatív módon jelenleg. Ami még durvább, az az hogy Rumsey Rumot is főzni kell, ami meg BCs daily fishing quest random jutalma, szintén 2-3% körüli drop rate és komoly fishing kell hozzá ha életed vége előtt meg akarod szerezni. Szóval aki nem dailyzett BCben az most külön ezért járkálhat vissza hónapoking, na tudod mikor bazmeg. Aki meg hozzám hasonló módon nem pecázott az meg vagy felhúzza még a fishinget is emiatt, vagy byebye Chef title.

2) 400+ cooking: a hagyományos trainelhető receptekkel 425ig lehet eljutni, de az is szenvedős. A 400+ recepteket cooking awardért adják. Ez még nem volna gond, hát egy jó receptért 2-3 napit kell csak megcsinálni...
Award ugyanis csak 1 jár naponta, a daily teljesítéséért, illetve ugyanekkor kap az ember egy zacsit is, amibel néha van +1 award, illetve 2-3 northern spice.
A probléma a northern spice környékén van, ugyanis ez minden prémium 400+ recepthez komponens és csak a daily questért kapott zacsiban illetve 1 award beváltásával szerezhető.
Nem BOP, ezért venni is lehet az AHban, 10-15g darabja. Azaz ha egy raidestén elfogy 1 stack kaja akkor az 5-8 nap dailyzés vagy többszáz arany. BRUHAHA!
Ugyanez van a JCvel, bár ott úgy nézem csak pár ritka unique bopos gemhez meg BOE epicekhez kell 1-1 award, amúgy csak a receptek megvásárlásához szükséges, szóval az úgy még rendben is van, mert legalább nem kell folyamatos daily farmolás a skill használatához.
Azt persze említeni se merem, hogy milyen fasza némelyik daily cooking quest: félig üres borosüvegeket gyűjtögessek Dalaran piáldáiból. 6 darabot. Jó, nem gond, csak másik 50 emberrel kell versenyezni durván 10-15 spawn pointért, van hogy 5 percig nem is látok quest itemet, nemhogy még le is szedjem. Aztán ugyanezt el kell játszani 1 sajttal, ami viszont mintha csak 1 helyen spawnolna. NAGGYONJÓÓÓ

3) Sons of Hodir repu, amiből a vállas enchantok vannak, kizárólag daily questelésből fejlődik.

Elmennek a picsába a daily szarfosok erőltetésével bazmeg.

És aztán pár idióta a végére:
Igen, kurvára érdekli a 71es priestemet az elavult content!

Szép neve van, és hülye is mint a segg. Egyik guildes tankunkkal volt heroicban. Minden AOEba beleáll, a DPSt nem healeli és gyakran a tankot se. Skillgép.

A shot magáért beszél.

Fantáziadús név, bár 10x jobb mint a Hátbabaszlak, Stealthrugó, Sshadowstep, Invisiblé vagy Deatnight. A guildnevet nem sikerült értelmeznem. Pedig vannak szép jó guildnevek itt, pl HUN fekete sereg HUN... Méltó párjuk alli oldalon a HUNNIA HARCOSAI, érdemes átböngészni a taglistát.

Igen, a Spellmaster "kurvajó" név, de ha már foglalt, akkor elírva mégjobb! Amúgy kezdem úgy érezni, a Brutality guild lehet a ProGamers utódja.

Ez meg szimplán csak odabasz :D

Nincsenek megjegyzések: